Topánky pre 10 mesačné dieťa na leto

kvetinka0099
23. apr 2015

ahojte baby ake prve topanocky by som mala kupit pre 10 mes.. dieta na leto, ked ze je teplo neviem ci su vhodne cele topanky aby sa mu nepotily nozicky, nemam v tom skusenosti .. dakujem

liz_lemon
23. apr 2015

pokial nechodi, tak ziadne

kvetinka0099
autor
23. apr 2015

este nechodi sam ale uz skusa ked ho dam na zem tak dava kroky, na doma som mu kupila capacky,, ale na von mu neviem ake mam kupit, aby nemal hole nohy. 🙂

makovv83
23. apr 2015

ja som davala klasicke papucky od Rak-a, su lahucke a robia aj otvorene..alebo sandalky z Protetiky

pe
23. apr 2015

@kvetinka0099 hlavne treba v tomto obdobi pevnu kvalitnu obuv, napr. protetika ma dobre sandalky, alebo sa mi paci aj ceska znacka sante, su okolo 20-30 eur, ale su perfektne, vhodne su sandalky, nech sa nozka nepoti, ale odporucam s pevnou spickou, nie odkrytou, lebo dieta casto zakopne a mohlo by si poranit prsteky, moja dcerka ma 4,5 roka a este aj jej kupujem take 🙂 a deckam som davala tenucke ponozky aj v horucavach, aby ich nenadreli - teraz, ked uz maju "svoj rozum" tak uz nechcu ponozky, ze im je teplo 🙂

lauricka
23. apr 2015

bose nohy co najviac, hlavne ked je vonku v terene, na travicke, piesku, atd. Co to znamena, ze "dava kroky"? Akoze ho drzite za ruky? V tom nepokracujte. Clovek nepotrebuje, aby ho niekto drzal za ruky, ked sa uci chodit. Bude chodit najprv popri nabytku a pod., bude sa pridrziavat a chodit do strany, potom prejde od niecoho k niecomu a chyti sa, tak 2, 3 kroky, potom sa pusti do priestoru. Vodenim za ruky mu to kazite. Jemne sandalocky na leto, aby teda nemal hole nohy, zozeniete urcite bez problemov aj kvalitne. Su nazory, ze v tomto obdobi mozu byt makke, nemusia byt pevne a maju byt bez klenby, teda nie ortopedicke. Su rozne tabory nazorov na toto.

bonaqa2013
23. apr 2015

my sme kupovali deťom topánky, alebo sandálky ktoré boli troška vyššie. Dieťa malo pevnejšiu nohu.

ichbinich
24. apr 2015

@kvetinka0099
Popredu ziadne. Nikdy nevies, aku bude mat velkost. Moj syn mal vonku pri prvych pokusoch tiez iba kozene capacky a potom v horucom lete chodil bosy. Do pieskoviska to mame asi 20 metrov, to sme casto sli obaja rovno bosi z domu 😉
Ked bude naozaj chodit, v klude mu zmerias alebo obkreslis nohu a pojdes kupit aktualnu velkost 🙂

kvetinka0099
autor
24. apr 2015

velkost uz viem ma 18, ale musela som mu kupit o cislo vacsie lebo na sirku mu to nesedelo, bolo mu to uske .. dakujem za rady 🙂

luslus
24. apr 2015

urcite nie ziadne pevne ako protetika a rak a pod. nozicka sa vyvija takze najlepsie naboso, prip nejake capacky alebo sandalky s ohybnou podrazkou

katka708
24. apr 2015

Kým naozaj nechodí tak určite nepotrebuje pevnú obuv. V tých ortopedickych "lyziarkach" by mu len svaly ochabli. Napr. Liliputti vyrába aj mäkké kožené sandálkove capačky. Môj syn v nich bol cele leto lebo pri stvornozkovani vonku si dral prsty. Pozri napr.stranku prvetopanky.sk