Topánky D.D. Step, Kornecky, Wink verzus Richter

lubikan
9. nov 2013

Viete mi poradit,ktore z tych prvych su lepsie? Dnes som sla detom kupovat topanky,ze slovenske,v klasika slovenskej obuvi,ale cena cca 40 € a topanky otrasne,ako z papieru keby boli robene.Preto som sa rozhodla,ze slovenske vobec...teraz pozeram na nete tieto znacky.Doteraz som kupovala Richter,ale u nas ich nepredavaju,objednavala som,ale momentalne ziadny vyber.

Viete mi poradit,ktoru znacku tak cca 25 € zozeniem?

bea13
9. nov 2013

my sme mali par topanok od Kornecki - aj sandaliky i cizmicky, boli sme velmi spokojni, pekny dizajn, certifikat zdrava stopa, ja som kupovala cez internet a boli tak okolo cca 25€, cizmicky ak sa pamatam okolo 27

kristinaanna
9. nov 2013

d.d. step sú tak okolo 20€, kožené, šité, guma na špičke topánky, máme už štvrté, staršia dcéra ich rada nosí, sú širšie, dobre sa obúvajú, vyberateľná stielka, teraz chcem vyskúšať aj zimné. ja som s nimi spokojná 🙂

svano
9. nov 2013

Celkom peknú a cenovo prijateľnú obuv pre deti robí Protetika.

ivanka.7
17. nov 2013

@lubikan vtipne je richterky sa siju na slovensku, v partizanskom a vo vzorkovej predajni sa predavaju za velmi dobre ceny

diusik
17. nov 2013

@lubikan ja tiez casto kupujem dd step a su super,a na zimu cizmy Wanda(slov.certifik.obuv) a tie su uplne paradne,s ovcim runom vnutry a stali okolo 25