Ahojte milé mamičky.
Prosím poraďte mi zo skúseností top teplomer pre bábätká - bezkontaktný.
Zo svojej skúsenosti viem, že nie sú až tak presné, ale predsa , potrebujeme teraz kúpiť pre malú .
Rozmýšľal som, že určite bude značka, čo sa aspoň približuje k správnej teplote? 😌
Čo napríklad Mircrolife?
Ďakujem za Vaše názory a rady
Neviem poradiť,pretože podľa Mňa taký neexistuje, pre moju dcérku prišla sanitka, záchranári mali bezkontaktný, namerali 37,7 a dcéra mala reálne 40,1.
Počas pobytu v nemocnici pravidelne merali bezkontaktným a ja zároveň v zadočku a hodnoty sa nikdy ani len nepodobali. Mám doma jeden aj ja ale už ho nebudem používať.
@tomasyno my mame doma tento, vzdy meriam teplotu skenovanim, najvyssie namerana teplota sa v 95% zhoduje s teplotou nameranou v ritke (v 5% sa lisila cca o 0,3 stupna)
@tomasyno Ja by som sa nespoliehala na bezkontaktne. Tiez som za jeden vyhodila peniaze a potom som merala klasickym pod pazuchou. Ide o to ze ked ma dietatko horucku, tak potrebujes vediet uplne presne. Je to velmi stresujuca situacia a blby teplomer to robi vsetko este horsie.
Odkedy syn nastupil do jasli, tak tam mu kazde rano meraju teplotu v uchu a zo zaciatku sa tomu velmi branil a nervacil, ale asi po 2 tyzdnoch sa naucil. Teraz po 2 mesiacoch si kludne da odmerat teplotu v uchu kedykolvek a komukolvek. Ak by som to vedela, tak by som hned kupila ten usny teplomer a merala by som mu teplotu kazdy den od prveho dna aby sa na to naucil.
@tomasyno ahoj najlepsi je tento mam ho doma