máte niektorá? oplatí sa to ?
@domireb a z akej stránky? ...a ked si to plníte sami to len klasicky nasadíte sáčok ako keby do normálneho koša?
Opýtam sa muža, odkiaľ to bral. Je to sada - náhradná kazeta, tuším 200 m fólie a kartónový kotúč na plnenie. Našúľa sa fólia do kazety, zaklapne a z nej sa potom ťahá v koši. Ten kôš je troška iný, ako klasické koše, že dáš sáčok dovnútra, ak je na youtube video,pozri, budeš mať lepšiu predstavu než to ja vysvetlím.
My ho máme a dávame tam už vyše roka klasické sáčky do koša a úplná pohoda..nič nesmrdi...
Vyborna vec, mam dva - na kazdom poschodi jeden. Mam tie obyc simplee. Nelutujem. Akonahle neham plienku mimo neho a zabudnem na nu, citit ju po dome. Cize na kose nedam dopustit. 🙂👌
ja kupujem naplne tu:
https://www.sametic.cz/sk/
na prvykrat potrebujes aj tu papierovu trubicku - na to sa to nasuva.
Kose su super, fakt to nesmrdi.
@diusqa761 a kolko asi plienok sa tam vojde? že ako často asi treba meniť tie sáčky? :D lebo ked povedzme 10x minimálne prebalím za deň tak či každý deň s tým treba aj ísť vyhodiť to
Ja vyhadzujem tak každý 2-3.deň myslím že okolo 25 plienok to pohltí 🤔
@diusqa761 to je fajn...akurát som ho našla za 43 eur....a sáčky teda dávate normálne čo sa dajú v lidli,tescu alebo drogerke kupiť?
Áno klasické sáčky do koša
Ak máte balkón tak pokakané vieš hádzať do koša, ktorý tam budeš skladovať a žiaden smrad nehrozí. Pocikané plienky hádžeme do obyčajného koša z IKEA kam idú normálne sáčky, máme ho v kúpeľni. Tie ceny za koše na práve odrovnali 😱😄
ja som kupila jeden kos novy a druhy tu na bazare za 15 aj s naplnou, takze pozri pripdne aj takto.
a teda tie naplne su dlhe, das si kolko chces, ked mas plne odstrihnes a zaviazes, pokracujes dalej co mas v naplni, Niektore kose maju aj rezaci nozicek priamo vo vrchnaku.
Inak v mall maju za 15 tiez, akurat teda nie vsetky farby. A aj ine du zlacnene, cize ziadna strasna palka
Ja mám. Áno,cena za kôš je dobrá. Smrad necítiť. Náplne sú ale drahé a idú jedna radosť. Tak sme kúpili z jednej českej stránky len čisto fóliu a plníme si ich samy.. Tak sa to už oplatí, škoda, že sme na to neprišli skôr.