Tommee Tippee kôš na plienky

17. jan 2022

máte niektorá? oplatí sa to ?

domireb
17. jan 2022

Ja mám. Áno,cena za kôš je dobrá. Smrad necítiť. Náplne sú ale drahé a idú jedna radosť. Tak sme kúpili z jednej českej stránky len čisto fóliu a plníme si ich samy.. Tak sa to už oplatí, škoda, že sme na to neprišli skôr.

autor
17. jan 2022

@domireb a z akej stránky? ...a ked si to plníte sami to len klasicky nasadíte sáčok ako keby do normálneho koša?

domireb
17. jan 2022

Opýtam sa muža, odkiaľ to bral. Je to sada - náhradná kazeta, tuším 200 m fólie a kartónový kotúč na plnenie. Našúľa sa fólia do kazety, zaklapne a z nej sa potom ťahá v koši. Ten kôš je troška iný, ako klasické koše, že dáš sáčok dovnútra, ak je na youtube video,pozri, budeš mať lepšiu predstavu než to ja vysvetlím.

fial22
17. jan 2022

My ho máme a dávame tam už vyše roka klasické sáčky do koša a úplná pohoda..nič nesmrdi...

bashee
18. jan 2022

Vyborna vec, mam dva - na kazdom poschodi jeden. Mam tie obyc simplee. Nelutujem. Akonahle neham plienku mimo neho a zabudnem na nu, citit ju po dome. Cize na kose nedam dopustit. 🙂👌

qetka
18. jan 2022

ja kupujem naplne tu:
https://www.sametic.cz/sk/
na prvykrat potrebujes aj tu papierovu trubicku - na to sa to nasuva.
Kose su super, fakt to nesmrdi.

beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
diusqa761
19. jan 2022

Ahoj, ak ti môžem poradiť my máme roky tento a sme nadmieru spokojný. Nieje absolútne nič cítiť a idú do neho klasické vrecia do koša takže nemieňas peniaze za dáke extra náplne.

autor
19. jan 2022

@diusqa761 a kolko asi plienok sa tam vojde? že ako často asi treba meniť tie sáčky? :D lebo ked povedzme 10x minimálne prebalím za deň tak či každý deň s tým treba aj ísť vyhodiť to

diusqa761
19. jan 2022

Ja vyhadzujem tak každý 2-3.deň myslím že okolo 25 plienok to pohltí 🤔

autor
19. jan 2022

@diusqa761 to je fajn...akurát som ho našla za 43 eur....a sáčky teda dávate normálne čo sa dajú v lidli,tescu alebo drogerke kupiť?

diusqa761
19. jan 2022

Áno klasické sáčky do koša

evaachesa
19. jan 2022

Ak máte balkón tak pokakané vieš hádzať do koša, ktorý tam budeš skladovať a žiaden smrad nehrozí. Pocikané plienky hádžeme do obyčajného koša z IKEA kam idú normálne sáčky, máme ho v kúpeľni. Tie ceny za koše na práve odrovnali 😱😄

qetka
19. jan 2022

ja som kupila jeden kos novy a druhy tu na bazare za 15 aj s naplnou, takze pozri pripdne aj takto.
a teda tie naplne su dlhe, das si kolko chces, ked mas plne odstrihnes a zaviazes, pokracujes dalej co mas v naplni, Niektore kose maju aj rezaci nozicek priamo vo vrchnaku.
Inak v mall maju za 15 tiez, akurat teda nie vsetky farby. A aj ine du zlacnene, cize ziadna strasna palka

https://www.mall.sk/kose-plienky/tommee-tippee-...