Tesco plienky

viktoria12
4. aug 2012

ahojte ktore plienky s tesc su tie lepsie predtym bli take tušim fialove že boli celkom ok ale teraz su v inom baleni nechcem tie igelitove ale tie lepsie neviete poradit ktore su to a ako ste s nim spokojne

xlucia
4. aug 2012

@viktoria12 teraz su v zelenom a su ok

lenka268
4. aug 2012

Pouzivam ich tiez, tie zelene, tie biele su velmi nekvalitne tie nie. Pouzivali sme hodne dlho papmersky, ale s tymito zelenymi som spokojna. Minieme uz ozaj len malinko, maly je cez den vacsinou bez plienky takze iba na spanie.

xberussx
4. aug 2012

Aj ja som malemu prestala kupovat pampers a zvykla som kupovat v lidli plienky a boli dobre.a tak isto sme mali a mame ešte doma z tesca v zelenom baleni a tiež su dobre...mali sme aj v bielom raz ale tie velmi šuštali a neboli moc dobre.a vlastne už ich ma malo sem tam na noc a aj to rano vstane so suchou 🙂

viktoria12
autor
4. aug 2012

no lebo my teraz použivame pampers active baby a chcem skusit tesco a neviete co stoja tesco plienky ci su lacnejsie ako pampers ? pri prvej dcere som pouzivala tiez pampersky potom tesco a babylove ale tie v dmku babylove su uz nejake ine nezda sa my ze maju taku kvalitu ako pred tym a tesco boli pred tym fajn tie fialove . tak rozmyslam že skusim tie zelene dufam ze budu ako tie fialove pred tym lebo viem ze boli este jedne tesco pilenky a tie boli hroooozne ako igelit

lucka273
4. aug 2012

@viktoria12 ahojte ja som pouzivala tiež pampers no teraz použivam tesco zelene su fajn 🙂 ja osobne som spokojna no aj lidl ma dobre plienky a aj hypernova ma celkom dobre neviem ci mate ....tesco stoja cca 11€ ale ked byvaju v akcii su aj po 8,80€ a dokonca byvaju aj po 6,60€ zaleži od akcie a či vobec su v akcii no mam znamu a jej mala ich nezniesla sa vyhodila po ritke ale myslim že mala citlivejsiu pokozku ja ich odporučam ja som spokojna 🙂

darinkazv
4. aug 2012

@viktoria12 ahoj, my sme pri staršej tiež používali buď pampers alebo fialové tesco a veru boli na úrovni pampers. teraz som pre mladšiu skúsila zelené tesco aj gaga plienky a z oboch sa mi silno vyhádzala. musíš len vyskúšať. záleží od pokožky bábätka. cenovo mi až taký rozdiel nepríde. aj pampersky sa dajú kúpiť za super cenu a sú mäkšie a prispôsobivejšie 🙂

reanda
4. aug 2012

fuj, tie biele z tesca, to je iny shit, nechapem, ze to mozu vobec vyrobit, ved to mozem malu rovno do sacika navliect 🙄 .. my pouzivame tie GAGA a som spokojna, uz som vyskusala aj ine, ale tieto sa mi pozdavaju zatial najviac a su aj lacne... mne sa mala vyhadzala z huggiesiek 🙄

petkave
4. aug 2012

Moje dieťa znesie všetko, ale tie biele tesco plienky sú fakt silná káva. Keď chodil, tak mu šuchotali okolo zadku ako igelitka. Ja tiež používam gaga a tescové zelené (pre jeho váhovú kategóriu) - myslím, že pre rôzne váhy majú rôzne farby...

margarita
4. aug 2012

@viktoria12
ja som pouzivala najradsej a najdlhsie Babylove, lenze oni ich teraz k nam dovazaju take, co su vyrobene v Polsku 😔 😝 a je to strasny shit - uplne total nekvalita. tak mame Tesco zelene, nie su zle, no Babylove BOLI najlepsie podla mna.

viktoria12
autor
4. aug 2012

@margarita aj ja som pred tym este pri prvej dcere pouzivala babylove a boli perfektne ale teraz co su babylove tak su o nicom mala sa vyhadzala uplne a mala poriadne cervenu ritku z toho. fakt je škoda tych plienok boli dobre

ivetka951
4. aug 2012

Skús zelené

modrofuzik11
4. aug 2012

my sme pouzivali fixiesky. tie boli super. zapareniny minimalne a ak, tak bepanthen pomohol. pocula som aj, ze tie gaga plienky su dobre.

tilly24
4. aug 2012

nieco podobne ako tie zelene teskacke plienku su aj plienky clever z billy, raz sme kupili jeden balik a super su, ziadne zapareniny, dost velke, maju pruzne pasiky, velmi som s nimi spokojna

ducci
26. aug 2012

hej aj my sme vyskusali rozne aj tesco a nebol s nimi problem - pouzivali sme tie zelene

lenkabell
3. nov 2012

Ahojte zenicky mamicky, ja som do vybavicky na skusku kupila do porodnice tesco zlte-newborn(2-5kg,flexi, maju udrzat aj riedku stolicu), mate niektora skusenosti???

mircalla
3. nov 2012

Zelene neviem, tie biele sme mali raz, suhlasim - zufale, este ani nedrzia, tie lepky na bokoch sa stale odlepuju. A fakt je to igelit.
Pouzivali sme pampers, ale su dost drahe,podla mna su naj babylove z DM, kvalitou su ok a ovela lacnejsie ako pampers. Mali sme na skusku aj Huggies, aj Bella Happy. Nevyhadzali sme sa z nicoho.

mataharyy
3. nov 2012

Jsou to ty zelené, ne gaga, či jak to je, to jsou ty igelitové 😉 A mohu je doporučit, pampers, ani jiná značka nedělali dobrotu a tyto jsou super, pro nás 🙂 Jsou krásnou ukázkou toho že to nejdražší, nemusí být vždy to nejlepší 🙂

maria613
3. nov 2012

@lenkabell aj my sme mali su super ale rychlo z nich vyrastiete mysme 1 pouxivali cca 2 tyzdne...🙂

lenkabell
3. nov 2012

mame aj tesco mini zelene🙂dakujem za info,prajem vsetko dobre🙂lenka

maria613
3. nov 2012

@lenkabell aj my sme mali su super ale rychlo z nich vyrastiete mysme 1 pouxivali cca 2 tyzdne...🙂

monhla
3. nov 2012

@lenkabell Ja som ich mala v pôrodnici /kupovala som v deň pôrodu na poslednú chvíľu/ a bola som s nimi max. spokojná. Pri prvej som mala Babylove a Pampers a rozdiel som nevidela. Škoda, že potom ich už v Tescu nemali -tak sme prešli doma na veľkosť č.2. Ak ešte pôjdem do pôrodnice určite si ich kúpim.

nanulik
3. nov 2012

tie tescové su dobré ale cena je už dosť vysoká, takže sa ich už ani poriadne neoplatí kupovať.

mataharyy
3. nov 2012

@nanulik Já myslím že vyplatí, už kvůli tomu že mi přijdou lepší a kvalitnější než kde jaké jiné 😉

nanulik
3. nov 2012

@mataharyy no neviem... ja radšej kupim z lidlu alebo babylove, alebo aj gaga kupujem a vyjdu lacnejšie..

mataharyy
3. nov 2012

@nanulik No když ty gaga jsou hnusné, tedy mě tak přijdou, z lidlu jsem nekupovala a babylove u nás naprosto dokonale projeli... Používám většinou látkové plenky, ale když papírové tak jedině ty zelené tesco, ani ne kvůli ceně, i když je pořád přívětivější než kde jaké jiné, sice už tam není tak velký rozdíl, ale je, ale hlavně kvůli kvalitě, jsou sympatické, nejsou parfemované, dle mého tím že jsou levnější obsahují podstatně méně různých chemikálií, v noci vydrží celou dobu bez přebalení, kdežto např. pampers skoro vždy provlhnou... Pro mě jsou to z papírových plen jedničky 😉

keira
31. jan 2013

ja mam teraz tesco 3, z akcie, a ritka je po nich cervena! moze to byt aj z castej stolice? alebo jej konzistenice?

laura0
3. feb 2013

@keira presne aj moja mala má z Tesco zelenych plienok ritku cervenu,kupila som tri balenia v akcii 2+1 zadarmo ale uz ich nikdy nekupim.Teraz v poslednej dobe byvaju dobre akcie na pampers plienky tak radsej tie kupim alebo GAGA plienky tie su tiez fajn.

matej815
31. okt 2013

no my sme použivali kedy si tesco a potom sme prešli na pampers lebo mala mala sa vnoci vždy precikala a tak sme sa naštvali a skusili isť do rakúska a osvečili sa nam pampsky a Hugiess 😎 a Rakúske viac saju inač k nam ide sami odpad :(