Termoprádlo pre 2-ročné dieťa

mama4444
1. feb 2023

Dobry den. Ake termopradlo pouzivate ? Ideme na lyzovacku / sankovacku a potrebujem naozaj hrejive pradlo bo je tam velka zima.
Tip na obliekanie ako vrstvite ?
Dakujem 🙂

nikpa
1. feb 2023

@mama4444 ja mám z lidla pre oboch malých. Keď chodíme na hory, teda sa zvyknú váľať po snehu kade tade a vždy prídu skôr spotení ako by boli studeni, keď ich po príchode domov vyzliekam. Dám teda to termo tričko, termo gate a termo ponožky, na vrch ešte jednu vrstvu, väčšinou klasickú mikinu a na to už len overal. Žiadne extra babušenie, sú stále v pohybe a ako som písala, skôr je problém, že sa spotia.

jesenzima
1. feb 2023

@mama4444 kupujem v decathlone ... Dvojročný mal termo prádlo, pletený sveter,overal... Úplne stačilo aj do mínusov .. deti sú v pohybe, netreba veľa vrstiev ...

pondelok01
1. feb 2023

Vlnene, napr znacka Joha

zorkahorka
1. feb 2023

Nie vzdy maju termo. Mame ho z lidla. Casto ma 2rocak pancuchy a na tom oteplovaky. Tiez z lidla a tie veru nie su velmi hrube. Tak obliekam, ak je okolo nuly. Ak je viac pod nulou,dam este teplaky alebo hrubizne oteplivaky.
Co znamena,ze tam bude zima? Kolko stupnov?

sojorez
1. feb 2023

Termopradlo - vrch, spodok (lidl je tensie, decathlon ma taku zdrsnenu stranu zvnutra, zda sa mi teplejsie), podkolienky, fliska, oteplovaky, vetrovka, ciapka,buff, rukavice. Takto chodili lyzovat a sankovat. Ak sanky v style pasivne sedenie, spanok v saniach, tak som mala fusak al.deku.

elis248
1. feb 2023

Mám termo z Lidla. Dávam pančuchy, termolegíny ponožky a podľa toho kam ideme tak buď rifle alebo zateplené gate. Pre niekoho možno divné, že na pančuchy dávam termo, ale mám prácu v teréne za každého počasia a sama to takto nosím. Takže mám to odskúšané.

margaretka
5. jan 2024

@elis248 aj my tak davame hlavne na sankovacky ked sa viac valaju po zemi .... alebo ked na lyziach este padali tak aj vtedy, alebo ked je vonku viac ako -5

margaretka
5. jan 2024

Mna skor trapi to, ked su vonku maju termo, funkcnu mikinu a zimnu bundu, ze ked sa vyzlecu su suchí telo a mikina ale bunda z vnutra uplne mokra prepotena ... a nie vzdy sme doma ked sa vyzlecu a obliekat naspat tu mokru bundu ...neviem ako navrstvit aby sa tak nepotili resp. nebola bunda mokra

margaretka
5. jan 2024

z lidla je fajn ale po cca 5tich opratiach /aj ked v pervole na sportove oblecenie / uz nemaju v sebe uz funkcnu termovrstvu