Dobry den. Ake termopradlo pouzivate ? Ideme na lyzovacku / sankovacku a potrebujem naozaj hrejive pradlo bo je tam velka zima.
Tip na obliekanie ako vrstvite ?
Dakujem 🙂
Vlnene, napr znacka Joha
Nie vzdy maju termo. Mame ho z lidla. Casto ma 2rocak pancuchy a na tom oteplovaky. Tiez z lidla a tie veru nie su velmi hrube. Tak obliekam, ak je okolo nuly. Ak je viac pod nulou,dam este teplaky alebo hrubizne oteplivaky.
Co znamena,ze tam bude zima? Kolko stupnov?
Termopradlo - vrch, spodok (lidl je tensie, decathlon ma taku zdrsnenu stranu zvnutra, zda sa mi teplejsie), podkolienky, fliska, oteplovaky, vetrovka, ciapka,buff, rukavice. Takto chodili lyzovat a sankovat. Ak sanky v style pasivne sedenie, spanok v saniach, tak som mala fusak al.deku.
Mám termo z Lidla. Dávam pančuchy, termolegíny ponožky a podľa toho kam ideme tak buď rifle alebo zateplené gate. Pre niekoho možno divné, že na pančuchy dávam termo, ale mám prácu v teréne za každého počasia a sama to takto nosím. Takže mám to odskúšané.
@elis248 aj my tak davame hlavne na sankovacky ked sa viac valaju po zemi .... alebo ked na lyziach este padali tak aj vtedy, alebo ked je vonku viac ako -5
Mna skor trapi to, ked su vonku maju termo, funkcnu mikinu a zimnu bundu, ze ked sa vyzlecu su suchí telo a mikina ale bunda z vnutra uplne mokra prepotena ... a nie vzdy sme doma ked sa vyzlecu a obliekat naspat tu mokru bundu ...neviem ako navrstvit aby sa tak nepotili resp. nebola bunda mokra
z lidla je fajn ale po cca 5tich opratiach /aj ked v pervole na sportove oblecenie / uz nemaju v sebe uz funkcnu termovrstvu
@mama4444 ja mám z lidla pre oboch malých. Keď chodíme na hory, teda sa zvyknú váľať po snehu kade tade a vždy prídu skôr spotení ako by boli studeni, keď ich po príchode domov vyzliekam. Dám teda to termo tričko, termo gate a termo ponožky, na vrch ešte jednu vrstvu, väčšinou klasickú mikinu a na to už len overal. Žiadne extra babušenie, sú stále v pohybe a ako som písala, skôr je problém, že sa spotia.