Dobrý den chcela by som sa opytat chcem kupit termoobal na flašku mam sport a neviem ktory niektore su vacsie a niektore mensie tak mi prosím poraďte ak viete 🙂 dakujem 🙂
Nekupila vazne s dmky no super 🙂 zajtra idem do dmky tak.pozriem dskujem 🙂 mozete mi plsky foto poslat az viem aky to je obal?
@lenkamydlekova termoobal MAM si nekupuj, nie je dobry....ak chces nieco, co naozaj udrzi jedlo v teple, investuj do termosky Pacific Baby All in one...
mam aj Mam obal, je nanic, vdrzi to chvilku, vobec neizoluje.. ta termoska je lepsia, das do tej plastovej flasky vodu, trochu teplejsiu ako chces a ta vydrzi aj 4 hodiny.. ja to pouzivam denne, ked idem do mesta.. cistu vodu tam dam a potom prelievam do flasky a mlieko z davkovaca pridam, hotovo. 🙂 je to super.
inak sa da pit priamo z tej flase, len moja nechce z takeho dudla pit ( mame dudle MAM) , tak to riesim takto,
http://dojcenske-flase.heureka.sk/pacific-baby-...
@lenkamydlekova ono tým, že ťa fľaška je zakrivená, tak je to tam trochu napasovene, ale iné fľašky od mam sa zmestia bez problemu. Však si ju zober so sebou a vyskusaj
@delmondo dobre dakujem velmi pekne 🙂
@katrin21 Ďakujem 🙂
Neviem, či si už kúpila. Ale ja mám obyčajný termo obal z dm a zmestí sa do neho aj fľaška mam sport