Termofľaša so slamkou

mama4444
26. sep 2022

Maminky hladam termoflasku so slamkou kde vydrž nápoj teply.
PURU SME vyskúšali ale tu uz nechcem.
Dakujem krasne

evaachesa
26. sep 2022

@mama4444 odporúčam Thermos. Máme ju už vyše 2 rokov a prežila už rôzne pády. Udrží studené aj teplé nápoje. Slamka sa dobre čistí a dá sa samozrejme aj kúpiť nová.
https://www.thermos.sk/detske-termosky-a-termot...

doriiis
26. sep 2022

30 000 druhov...staci googlit

evaachesa
26. sep 2022

@doriiis pri týchto fľašiach slamky nie sú hygienicky uzavreté. Eco vessel mám rada, mám od nich 2 iné termosky, no nerozumiem že už pri tak vysokej cene to nedokázali vymyslieť lepšie pri týchto so slamkou. 🤷

doriiis
26. sep 2022

@evaachesa ....co znamena hygienicky uzavreta slamka?

evaachesa
26. sep 2022

@doriiis hygienicky uzatvorená znamená, že slamky sa nič iné nedotýka a je zatvorená. Tie 3 fľaše čo si tu dala, všetky slamky sú v priamom kontakte s okolím. Z takej by som sa ja osobne nenapila a dieťaťu by som to nedala už vôbec. 🤷 Na toto som ja háklivá.

lylyjana
26. sep 2022

@mama4444 ja som velmi spokojna s FRESK termoflasa so slamkou. Netecie a v zime ostane caj teply velmi dlho a v lete voda tiez prijemnej teploty.

levandullka
26. sep 2022

Za mna urcite B.box 🤗

doriiis
26. sep 2022

@evaachesa ...aha

stellarstar
26. sep 2022

@mama4444 ja som teraz kupovala v orione, som oľutovala ze len jednu kúpila

paulinkaa2
26. sep 2022

@mama4444 thermos, za mňa top. Aj kamoškam som ju odporučila

veronikahuli
26. sep 2022

My mame obyčajnú z orionu za 12€ a je úžasna

kris_y
26. sep 2022

@mama4444 môžem sa spýtať, prečo nechceš puru? Práve som ju chcela drobcovi kúpiť.

naomielina
26. sep 2022

Za nás canpol babies😊

janulik2008
26. sep 2022

@paulinkaa2 tiež odporúčame Thermos ;)

paulinkaa2
26. sep 2022

@kris_y keď môžem aj my sme mali puru. No vrchnák gumový, čiže stále ta flasa tiekla, ked som ju mala v taske. Dudel bol moc tvrdy, mala nechcela ťahať. Slamka bola pohode ale zas stým vrchnakom sa tam moc nezmestila. A myslím si ze teply caj nevydržal dlho teply ako v thermos

amarilka26
26. sep 2022

Za mna jednoznacne tato

evaachesa
26. sep 2022

@kris_y máme tiež puru, kupovali sme ju ako prvú fľašu, no veľa krát som skoro vrchnák stratila ..nedrží tam veľmi dobre...hlavne keď ju dávaš do tašky tak je veľká šanca že ti niekde vypadne. Kúpili sme tu menšiu, 200ml objem a to už v 1,5 roku na dlhší výlet nevystačilo. Syn ju ale používa na doma, väčšinou na noc k posteli a cez deň na striedačku s pohárom. Takže využitá je stále. Thermos má čisto len na von.

kris_y
26. sep 2022

@paulinkaa2
@evaachesa
Ďakujem vám veľmi pekne ženy. Tak ju ani nebudem kupovať, asi tiež skúsime Thermos.
Minulý rok sme mali termo plechovku z Orionu, ale v taške mi tiež vždy tiekla cez vrch, musela som ju motať do sáčku.

evaachesa
26. sep 2022

@kris_y za málo, určite budeš spokojná 🙂