Maminky hladam termoflasku so slamkou kde vydrž nápoj teply.
PURU SME vyskúšali ale tu uz nechcem.
Dakujem krasne
30 000 druhov...staci googlit
Za mna urcite B.box 🤗
@mama4444 ja som teraz kupovala v orione, som oľutovala ze len jednu kúpila
@mama4444 thermos, za mňa top. Aj kamoškam som ju odporučila
My mame obyčajnú z orionu za 12€ a je úžasna
@paulinkaa2 tiež odporúčame Thermos ;)
@kris_y keď môžem aj my sme mali puru. No vrchnák gumový, čiže stále ta flasa tiekla, ked som ju mala v taske. Dudel bol moc tvrdy, mala nechcela ťahať. Slamka bola pohode ale zas stým vrchnakom sa tam moc nezmestila. A myslím si ze teply caj nevydržal dlho teply ako v thermos
@kris_y máme tiež puru, kupovali sme ju ako prvú fľašu, no veľa krát som skoro vrchnák stratila ..nedrží tam veľmi dobre...hlavne keď ju dávaš do tašky tak je veľká šanca že ti niekde vypadne. Kúpili sme tu menšiu, 200ml objem a to už v 1,5 roku na dlhší výlet nevystačilo. Syn ju ale používa na doma, väčšinou na noc k posteli a cez deň na striedačku s pohárom. Takže využitá je stále. Thermos má čisto len na von.
@paulinkaa2
@evaachesa
Ďakujem vám veľmi pekne ženy. Tak ju ani nebudem kupovať, asi tiež skúsime Thermos.
Minulý rok sme mali termo plechovku z Orionu, ale v taške mi tiež vždy tiekla cez vrch, musela som ju motať do sáčku.
@mama4444 odporúčam Thermos. Máme ju už vyše 2 rokov a prežila už rôzne pády. Udrží studené aj teplé nápoje. Slamka sa dobre čistí a dá sa samozrejme aj kúpiť nová.
https://www.thermos.sk/detske-termosky-a-termot...