Teplučký zimný fusak

silvena
12. nov 2021

Hladam teplucky fusa,neviete tento je dobry???

anjelicek26
12. nov 2021

Ta cena je dost supa uprimne, navyse 96*43 je na vanicku velke a na sportak male...

silvena
autor
12. nov 2021

@anjelicek26 😔ja hladam a vobec neviem aky vybrat,mne ten Elodie co je tak chvaleny nejako nesedi 🙄

papaya308
12. nov 2021

U mňa bol Elodie top,teplé sú aj Kaiser

petamich
12. nov 2021

Elodie, Zopa, CottonMoose, Pinkie podla mna tieto su asi najlepsie a skus to hlavne prisposobit na to, aku velku mas vanicku 🙂 aby sa ti tam zmestil

tento priznam sa nepoznam

anjelicek26
12. nov 2021

@silvena tak elodie, petite cherie, bjallra, cottonmoose, kazdy ma tych 105cm...toto mas fakt kratke... urcite si vyberies.

lenkakravcova
12. nov 2021

@silvena Najteplejšie sú merino vlnené. Polyester nikdy tak teplý nebude (zahrieva ale aj prepúšťať vlhkosť).
Ja som najviac spokojná bola pri oboch deťoch so starým merino fusakom, v ktorom som ešte ja bola kočíkovana. 😀 A zo som ich vyskusala pár.

Takéto nieco odporucam.

mima172
12. nov 2021

@silvena Tak ako Lenka nado mnou, aj ja odporúčam pre malé bábo fusak s ovčím rúnom. Nejde o žiadnu imidžovku ale je naozaj teplučký a praktický. Keď dcéra z neho vyrástla, tak sme vymenili za elodie a ten bude mať aj tento rok (má 1 a pol roka).

brrrrrciatko
12. nov 2021

@silvena svagrina mala lodger. Mal aj nejaku zimnu vlozku. Ze maly v nom bol iba v bodycku. Ona si chvalila, ja nemam skusrnost. Tu ja bazari su aj v dobrej cene

bubinko1506
12. nov 2021

@silvena skus pozriet aj Eisbärchen Heitmann fusaky. Bol fakt teply, neprefuklo ho, otestovali sme ho na chate na horach - mali spali vecer na terase v kociku a vo fusaku im bolo teplo.

enoula
12. nov 2021

Emitex rastuci, do vaničky odzipsovany spodok a do športového uz potom aj s nim
https://www.emitex-shop.sk/fusaky-zimne

hruska91
12. nov 2021

Za mna lodger, mali sme dve od ruky - od narodenia do 2 rokov a top 👌

hederamonstera
12. nov 2021

My sme kupili tento, len v ciernej farbe a je fakt hruby a teplucky, rozmer 50x100. Maju na tej stranke aj ine farby
https://www.babymarket.sk/sk/fusaky/13059-filli...

petamich
12. nov 2021

ono mozno len doplnim, ze sa treba aj zamysliet, kam ten fusak kupujes z pohladu geografie - zima na Orave a v Tatrach je asi ina ako zima v Bratislave 🙂 aj podla toho sa rozhodni, ak ste z Popradu, tak by som zvazila tie s tym ovcim runom a hladala funkcnost

evaachesa
12. nov 2021

Odporúčam Little Angel termoregulačný rastúci fusak vhodný do vaničky a neskôr do športiaka. Máš tam aj pogumovanú časť kvôli špinavým topánkam už keď bude v športiaku. Tento fusak sa zvyčajne používa od októbra do apríla, bez toho, aby sa dieťa prehrialo alebo mu bola zima. Fusak možno predĺžiť, ale aj rozšíriť. Je určený pre deti od narodenia do 3 rokov.
Ja som ho kúpila v top stave, ako nový, tuším za 25€ tu z bazárika 🙂
https://www.littleangel.sk/obchod/akcia/fusak-e...

schokolade1988
12. nov 2021

@silvena za mňa little angel s outlast vsuvkou je top, teplucky ,dieťa sa v ňom ale neprehreje a udržuje stále teplo .

00momo
12. nov 2021

Ja mam fusak z ovcieho runa je teplucky

nevenka
12. nov 2021

@lenkakravcova no nie som si ista, ale my sme mali rovnaky, ale merino to urcite nie je. Pretoze som to prala v pracke s normalnym praskom a nic sa mu nestalo. No mozno boli viacere varianty, ale nezda sa mi to. Merino som kupila na bazari a v cistiarni mi ho totalne znicili, lebo ho drbli prat na normalne s obycajnym praskom. Kupola som novu vlnu a idem to presit. Ale suhlasim, ze merino vlna je najlepsia. A potom este zvonku nie sustiak, ale sotshell, co prepusta paru a nedusi sa v tom...

lenkakravcova
12. nov 2021

@nevenka Som tam dala že takéto niečo... Nie konkrétne tento. 😀 Ilustračná fotka z bazarika. My mame fialový merino, tvar je rovnaký 🙂