Baby,
prosím na akej teplote je najlepšie prať vecičky pre novorodenca ? Dala som na 40C ako odporuca visacka na obleceni ale vacsina skvrn ostala :/
@slecnamarplova ja mam na pracke detsky program a ten si automaticky voli 60stupnov..
tiez som prala na 60-tke, a veci pre novorodenca su zvadca z bavlny, takze v sa tomu podla mna nic nestane aj ked je tam napisane, ze treba na 40...
@slecnamarplova a ake skrvny?predpokladam,ze sa babo prekakalo,tak to pred pranim urcite treba namocit,alebo najlepsie zaprat.odporucam jadrove mydlo. dostat v DM.
dakujem baby, skusim nabuduce dat 60 🙂
@slecnamarplova ja perem od jeho narodenia len na 40.periem v persil sensitive gel.a ked to maš vecičky po niekom a na nich su flaky tak namoč na noc do ariel na škvrny a potom daj prat s plachanim naviše
Zlcove mydlo je tiež dobre na škvrny. Na mnohých fórach sa rieši teplota,prachy,aviváže,no namočiť prádlo do Arielu na škvrny alebo Vanishu, nebodaj to naliať rovno do práčky, tak to je masaker na detské telíčko... Je to strašne agresívna chémia, ale vec názoru samozrejme...
Zienky, ja mam na pracke tiez program na detske vecicky.... a nastavi to na 95 stupnov...co myslite je to moc? zatial sice na tom stupni periem iba handry, lebo deticky nemam ale zaujima ma to
na 60,mne to vzdy pekne opralo.prala som v lovele...a ked nie,dali sme bielit na slnko.
@slecnamarplova ja som pre novorodenca nekupovala veci s potlacou a davala prat na 60 aby sa to aj trosku "vyvarilo"....40 byva zvacsa kvoli potlaci,lebo potom zleze...najidealnejsie su biele veci bez nicoho....