Teplomer v cumlíku. Je presný?

mia27
18. aug 2011

Ahojte, pokazil sa nam drahy teplomer, co meria v usku a na cielku a nemozem najst blok, takze reklamovat nemozem no a maly meranie v konecniku a pod pazuskou neznasa.Ma niektora mamina skusenosti s cumlikovym teplomerom?Meraju dobre?Aku znacku odporucate?
Dakujem velmi pekne. 🙂

sisaha
18. aug 2011

@mia27 pravdupovediac mne ten teplomerovy cumlik mala odmietala, lebo bol ťažší ako klasický. Takže rozdiel rozpoznala ihned a vyplula ho. V lidli mavaju obcas akcie na tieto usne teplomery - stoji cca 10 eur. Ak nechces cakat, tak malemu meraj teplotu ked spi pod pazuchou.

vefi89
18. aug 2011

my sme mali. zo začiatku ho nechcel vôbec držať v puske, po čase si zvykol, ale bolo to komplikované, lebo mu vypadával.. 😅 ale inak meral dobre 😉 a značku nepoviem, kupovala som cez mimibazar

mia27
autor
18. aug 2011

dakujem, danu, sisaha, vefi89 🙂

luciferka080
2. sep 2011

Ahojte, ja som teraz kupila cumlikovy teplomer a naschval som odmerala a hned nato som merala rektalne aby som vidlela ci to sedi. A podla toho porovnania mi vychadza ze aj z tohoto cumlikoveho musim odratat 0,5 stupna. Neviete mi poradit, ci o tom nieco viete. V navode nic o tom neni.

nelita02
13. sep 2018

No ved to, ze v navode na cumlovy teplomer nic nie je... Neviem, ci odratavat teda ☹ neviete?