Teplomer pre deti z Lídla alebo Braun

7. nov 2023

Ahojte, potrebujem poradiť s výberom teplomera. Je tu viac diskusii, najlepšie sa asi javí značka Braun thermoscan 6, teplomer do ucha. No znamy mi hovoril ze ma teplomer do ucha z lidla a ze je super, tak teraz sa mi nechce veriť, ale môže samozrejme byt. Tak som chcela vedieť ci niektorá z Vás má ten teplomer z lidla, alebo s ktorým ste spokojne. Ci sa teda dá natom ušetriť, alebo radšej zaplatiť za značku. A teda až vybrať ten Braun, či to zato stojí.
Ďakujem

tanyan
7. nov 2023

Ja som mala z Lidl a bola som spokojná. Dôležité je vždy prečítať návod a postupovať podľa toho. Ja som vždy urobila tri merania, odchýlené ignorovala a brala do úvahy približný priemer meraní. Ono je podľa mňa jedno či je teplota napríklad 38,3 alebo 38,5... Keď má dieťa zvýšenú teplotu, tak to riešim a pár desatín nerozhoduje.
Merala som s ním nielen telesnú teplotu, ale na začiatku aj teplotu vody na kúpanie a teplotu príkrmov a podobne.

autor
7. nov 2023

@tanyan a môžem vedieť, ktorý to konkrétne bol? Videla som tam viacero.

tanyan
7. nov 2023

Sanitas multifunkčný bezkontaktný... Ten SFT79 prešiel niekoľkokrát facelift-om, ale v podstate je to stále to isté zariadenie.

olimuc
7. nov 2023

Nedam dopustit na Braun do ucha … samozrejme po klasickom ortutovom … ale zatial ho malemu do ruky nedam