A toto je co🤣🤣🤣🤣
Bezdotykovy Microlife ukazuje na cele 38,4
Digitalny pod pazuchou 37,1
Mamicky,oteckovia, comu verit?😳😂😂Dieta ma teple celo.
Odkedy sa da meriam pod pazuchou sklenenym teplomerom. NIc presnejsie som este nenasla. Bezdotykovy mama len na orientacne zistovanie teploty
Ja som sa ešte nestretla s čelovým, ktorý by ukazoval reálne hodnoty. Ešteže máme starú dobrú klasiku.
@viestta no orientacne mam bohovsky rozdiel😂🫣 este som nasla klasika teplomer skusam ten 😄
@katulienkax 🫣
@januska12323 😊
Za moju prax 3.5 roka 😅 pri dvoch detoch = bezdotykove teplomery su najvacsie o**by na svete.
Realne mi pomaha len v tom ze ked vidim ze bezdotykovy ukazuje viac ako 38 tak sa nieco zacina diať ale verim len tomu pod pazuchou.
@viestta klasicky tiez 37,1
Sranda toto
Od narodenia som merala pod pazuchou, žiadne čelové, bezkontaktné, či digitálne
Našťastie mám ešte ortuťový
Aj klasické lekárske sklenené /bez ortute/ sú fajn.
celove su na ....
no skor sa stava, ze teplota tam je, ale nenameraju. malokedy oapcne,a le uz aj s tym soms a stretla.
Ale u nas napr lekar ,alebo v nemocke meraju bezdotykovym… ked to take rozdiely su je to vlastne brutal ze dieta nema teplotu ale ma…😳😳😳
Presne tak, tie meranie sú hrozné .... mne namerali v nemocnici 38 a pritom som teplotu vôbec nemala.
@patka06 🫣no pekne
Keď čelový musí to byť naozaj ten kvalitnejší, čo majú lekári. Inak sú úplne na prd, my mame ten dr maxovy a 3x odmieriam a 3x odmeria inak, tiež meriam len pod pazuchou a tento používam len v noci, aby som približne vedela ci budiť na sirup. Inak je to úplne na prd...
toto ako u nas - celo 37.6, pazuska 36.3, dcera beha akoby jej nic nebolo a neviem comu teda verit
Pod pazuchou, celovy by som hodila do kosa