Poraďte mi prosím zo skúsenosti značku, ktorá má úzky strih teplákov a legín. Syn nosí 92/98, ale všetko mu je obrovské v páse a nemám čas mu každé nohavice zužovať. Má 12,5kg a obvod pása cca 42cm (nohavice v pokoji na šírku 21-22). Ďakujem 🙏
My sme mali minuly rok z nextu taky uzky strih teplakov,dali sa dat aj v zime pod druhe gate skuste pozrieť tam.
@carduelis presneeeee, moj ma 98cm 12kg a davam mu 12-18m F&F a vysoke ponozky 🤣 po dome leginky hm
ešte som zabudla napísať, že ideálne aby mali gumu, lebo syn neznesie šnúrky a hlavne keď sedí tak sa mu potom zarezávajú do brucha :/
@malicka_mysicka haha, to je super :D
Si presne miery môjho krpca napisala. Legíny Lindex a slušnejšie nohavice Mango. Buď na šnúrku su alebo na gombíky v pase čím upravis sirku
@sasanka605 hej Lindexove leginy to istia len sa chcem nachystat na chladnejsie dni a mam pocit ze leginy uz nebudu stačit
Este ma napadlo kamasle jeej design ale tam mam pocit ze su az velmi úzke v pase
@carduelis este si dávam sit softshellove napr.lebo tie široké strihy su otras na ňom.
lindexove teplaky, ale nie tie na snurku - tieto maju vnutri take gombiky a snurky len na okrasu.
@carduelis Mojmu sedia tieto z Brendonu, na obrazku su take babatkovske, ale maju aj vacsie cisla.
https://www.brendon.sk/brendon-15223-2pcs-726-l...
ja som mala taky problem s dcerou, kupovala som v HM teplaky ktore mali snurku a stahovala som jej ich, nastatie neskor presla na leginy