Kde nakupujete tenisky pre Vaše deti? Mám obrovský problém zohnať synovi obyčajné tenisky, ktoré nebudú mať našité fajky alebo pásiky 😉 Všetky tenisky sú iba týchto značiek. Zháňam obyčajné tenisky cenovo okolo 15eur a nikde u nás v meste niečo také nedostať. V obuvách majú len kožené topánky, žiadnu športovú obuv a potom tu máme ešte deichmann, kde majú len značkové a baťu kde nemajú žiadne 😒 Na internete toho tiež nie je na výber.... Máme jedny plátené tenisky ale tie sa mi zdajú tenké, ked je chladno a mokro. Poradíte mi? ďakujem.
u nás v Deichmane majú aj neznačkové tenisky, zvykla som kupovať dcére a cena bola tak do tých 15 € a mávajú aj pre chlapcov, alebo v garfielde
aj v hypernove mavaju, alebo aj v tych klasickych "socik" obuvach
My pokladáme za veľmi dobrú značku Wolf. Máme od nich niečo medzi teniskami a botaskami. Majú aj ortopedicky tvarované vnútro. Cena cca 13-14 €.(pre 4-ročné dieťa) Kúpili sme v obyčajnej dedinskej obuve.
dakujem, no praveze u nas ani v deichmane ani v tych klasickych obuvach nic nemaju...este mame aj ten garfield, tak zbehnem tam pozriet. asi fakt budem musiet k cinanovi, co mi je trochu proti srsti, ale co uz.... u nas v meste je asi 5 detskych obchodov a ja som v nich este nikdy nic nekupila, vzdy ked nieco potrebujem, tak to tam nemaju...naposledy som zhanala pred letom klobuk. mali jeden 😀 a v dalsom obhcode iba malicke a v dalsom iba velke...no na zabitie....hlavne ze mali povykladane oteplovacky a svetre. vonku bolo asi 25stupnov....
.... skusim aj to tesco, som nevedela, ze tam maju obuv a v hypernove u nas, uz topanky zrusili.
@aleela ... neviem preco chces na taku malu nozku,kde sa robi klenba detsku topanocku od cinana. ja by som ti vedela povedat ako to je,ked mas maleho v remencoch ako babo ...ked place ,ze ho to reze ,ked ma dlahove misky na nozickach a otlacene do krvy nozky .... radsej dam o 5 eur viac a kupim poriadne , ked napriklad v zlavach som malemu kupila v sportovom po 12,50 eur,15,0 eur tenisku adidas ,ale take nechces a tiez mam overene tenisky lonsdale ,kupujem ich cez net na www.mimibazar.sk a s postovnym ma stoja od 14 do 16 eur a su fakt dobre a hlavne nesmrdia ako tie cinske . Do skolky su uplne idealne a na piesok tiez ,alebo mrkni www.bata.sk ale tam neviem ako stoja cenovo.
@janka5861 ...no ja praveze nechcem tenisky od cinana, ale bojim sa ze skoncim tam, aj ked netvrdim, ze nakupim 🙂 len neviem zohnat tenisky ine ako adidas, nike , puma...
ja mam na tieto znacky svoj nazor, negativny a preto hladam ine riesenie. skusim tie lonsdale, dakujem za typ, pozeram, ze vyzeraju celkom ok. a vies mi povedat, ci maju maju ohybnu podrazku?- aby nebola velmi tvrda
@aleela a myslis, ze neznackove budu lepsie? V com? Adidas/nike/puma mam aspon skusenost, ze su kozene, makke, prisposobia sa nozke. Neznackovych by som sa bala, ze sa noha spoti, budu tvrde a pod. Suseda kupila malemu tenisky v tescu za par eur, poviem ti - cista guma a v tomto teple....znacka ideal. Je na kazdom, kde nakupi, ale mne ide hlavne o pohodlie dietata. A skusila by som este protetiku, mozno budu mat aj cosi teniskoidne 😉
@aleela maju ohybnu podrazku ,su naozaj dobre ja som ich kupila malemu na vom a od vtedy deti ,co sa s nami kamaratia ich nosia tiez. mavaju aj dobru vnutornu stielku, dietkam sa nepoti noha vobec a ak mas niekoho ,kto objednava zo stranky sportdirect.com ... a je vas viac budu ta stat este menej . viac kvoli postovnemu.
A co takto v Tescu? Tam by mohli mat.