Suchá tvárička. Neviete poradiť nejaký krém?

lejlla
31. jan 2011

prosiiim o radu.maly ma suchu pokozku na tvari,uplne taku supinkatu ☹ .neviete mi poradit daky kremik,alebo nieco co vam pomohlo?dakujeme 😉

karmelka77
31. jan 2011

skus excipial mastny krem🙂))

mattia1
31. jan 2011

možno by bola dobrá Calciová mastička

voskovka
31. jan 2011

@karmelka77 aj nam pomaha excipial u lipolotio...tiež ju ma hrozne suchu a hned mu zčervena.... 😒

winona24
31. jan 2011

no ja by som to v prvom rade riešila na kožnom....

Excipial sme používali aj my....ale my sme s tváričkou až taký problém nemali...skôr zbytok tela... kožná nám predpisuje masť miešanú v lekárni s kys.mliečnou...tá je taká super mastná..

z bežne predajných som používala Bubchen kozmetiku

http://www.docsimon.sk/tovar/bubchen-mesiacikov...

http://www.docsimon.sk/tovar/bubchen-pecujici-k...

momentálne máme krém s obsahom Aloe vera 😉

babatko88
31. jan 2011

ahoj, nám v pôrodnici poradili excipial u lipolotio, je fakt veľmi dobrý a hneď zabral 😉 skús, určite pomôže aj vám

kaja73
31. jan 2011

nam super pomaha EUCERIN na tvar s 5 percentnou ureou.Maly je ekzematik a toto perfektne toleruje a aj to dobre hydratuje.Ono nie vždy su potrebne na suchu pokožku mastne kremy,ktore premastuju,ale niekedy skor kremy s obsahom vody .

dana33
31. jan 2011

Ahojte nam zabera tiež excipial u lipolotio,ja ho mam na predpis od detskej popripade od alergologičky ,doplacam 0,88 €,a na kupkanie použivam herbal balneum,je to taka olejova emulzia,tiež na predpis doplacam 2,93 € .Na tvaričku davam klasicku niveu,ked ideme von,hlavne teraz v zime.

denisenko
31. jan 2011

ahojte.. 😉 aj my na suchú pokožku používame excipial, na kúpanie oilatum, a ked ideme von tak krém lipobase. nič iné nám nezaberá a kedže sa malému zo všetkého robí atopický exem už od narodenia máme odskúšané všeličo. ale excipial U lipolotio zaberá aj u mna. Z nivei sa zošúpeme obaja a to ja nie som exematička.... 😔

brezka
31. jan 2011

nám excipial U lipolotio dokonca odporucali na lupinky vo vlasoch, staci natriet, nechat par hodin posobit a umyt hlavicku.... zopakovali sme to 2x a po lupinach ani stopa. jednoznacne odporucame excipial 🙂

ivalam
31. jan 2011

my mama dobru skusenost s obycajnou vazelinou alebo bielou indulonou, do ktorej rozmiesam tobolku Chitosanu od Tiasi. uzasny vysledok. pouzivam to aj ja na popraskane pery.

uznetusim
31. jan 2011

Ahoj, náš malý mal keď bol menší často až lišaje aj na tvári aj na tele. Skúšali sme všetko od kyseliny mliečnej, aj excipial a kadečo možné. Zaručene nám vždy ale pomohla iba obyčajná modrá indulona. 😉

jana.oravcova
31. jan 2011

mne sa osvedčila detská rada od Biodermy, dostať kúpiť v lekárni. ,malá má suché čelo, okolo ušiek aj vo vláskoch a striedam to s Weledou dostať v DM ku.

maryanna
31. jan 2011

olejček aviril🙂

zuzana32
31. jan 2011

ahoj,
ja na suché miesta používam čistú kozmetickú vazelinu 😉

kikuliak
31. jan 2011

Nivea SOS nutri sensitive. Podla mna je perfektná. Bola a je jediná po ktorej sa moja malá nevyhádzala. nepoužívame už nič iné. Aj do zlého počasia.

bianca
31. jan 2011

mazes ho pred prechadkou vonku kremom proti mrazu?Ak ano a aj tak je problem tak ho namaz calciovkou a za chvilku je klud

hilaris
31. jan 2011

my mame taku tvaricku ked sme vonku vo velkej zime... vystipanu od vetra. Suchu, cervenu.. akoby zilky.. ale ked ju natriem vzdy predtym ako ideme von, je to lepsie. Pouzivam Nivea Wind a Weather protect ci ako sa to vola.

matisekc
31. jan 2011

u nas zabral excipial u lipolotio a teraz ked je vonku mraz natieram preventivne pred tym nez ideme von a tvaricka je pekna

tikasi
1. feb 2011

treba dobre pozriet zlozenie kremu,pretoze ak sa v nom nachadza voda moze to byt este horsie. Kremik na von musi byt uple mastny a ked prides z vonka alebo na noc davat hydratacny. Ja pouzivam na noc imunoglukan,je to maly zazrak,ktory neobsahuje ziadnu chcemiu ani drazdidla.

bebe87
1. feb 2011

Sudokrem

bea1971
1. feb 2011

excipial,ale u nas vedie na prvom mieste Holtov krem,dostat ho bezne v lekarni za smiesnu cenu,ale super zabera,trosku ho citit,ale nevadi,dolezite je ,ze perfektne pomaha,tiez sme skusali vselico cez drahe kremy a nakoniec nam poradili tento uplne obycajny a cuduj sa svete,vzdy ked mame tento problem,natrieme raz,dva razy a krasne sa zacne cistit pokozka a je pokoj na dlhu dobu 😉

gumimaci
1. feb 2011

excipial hydro, alebo excipial lipo (je mastnejsi ako hydro)

katie.2906
1. feb 2011

My používame Lipolotio, ale len na telíčko. Na tvár nám kožná predpisuje Lipobase /dá sa kúpiť aj bez receptu/. A vyslovene zakázala Lipolotio na začervenané líčka, lebo bábätko to štípe a nevie to povedať!!!!!!!!!