Su vhodné topánky Adidas pre 1,5 ročné dieťa?

doduska77
25. feb 2016

Mamičky chcem sa vás opytať či si myslíte o topankach značiek adidas a podobne pre 1,5 ročné dieťa, uvažujem nad tým či mu nepokazia nôžku, nakoľko zatial sme mali len ortopedické zdetskej obuvi alebo lekárne. dakujem

seahorse27
25. feb 2016

Treba hlavne vyskusat, ci ma ta konkretna topanka ohybnu podrazku a je dostatocne siroka pre detsku nozku - ak ano, tak by nemal byt problem. Najnovsie trendy hovoria, ze klenba v topanke uz nie je taka potrebna, ako sa propagovalo. Podstatna je uz spominana pruznost a sirka...

stascha
25. feb 2016

@seahorse27 suhlasim s tebou. Ja chodim s nasim Tominom do rehabilitacneho centra Tetis, cvicili sme vojtovku....ale k veci ked som bola na kontrole pred tyzdnom tiez miprtimarka povedala ze pre deti co zacnu chodit je dolezitejsie aby bola pata pevna a podrazka ohybna. Klenbauz nie je taka dolezita pretoze nozicka zlenivie. Dokonca mi povedala ze kedby sme isli niekde von kde sa strieda trava drobne kamienky je lepsie ak je aj podrazka makka aby nozicka bola masirovana a zvykala si na rozne povrchy.

stascha
25. feb 2016

@doduska77 nozku urcite nepokazis. Vacsie zlo je ak deti nosia topanky po surodencoch.

silaviat
25. feb 2016

moja mala a aj teraz druhe ma airmax.. chodi v nich lepsie ako v inych... v obchode sme jej vyskusali a ona sa prebehla a videla som ze je ok - v inych zakopavala a apadala .. treba skusat ... doma beha naboso ma ich obute tak maximalne 2hodiny ked sme vonku ..

miska333
25. feb 2016

Ja kupujem od kedy chodia adidas a v pohode. Obidvaja maju nohu v poriadku

meluela
26. feb 2016

@doduska77 za tu cenu uz kupis aj poriadne superfitky alebo nejake celokozene topanky ... teniska je z velkej casti plastak ... dost nechapem ked to ludia navliekaju pomaly od prvych krockov ... ale asi preto ze na bananovom sk je adidas nobl "znacka" 😀

seahorse27
26. feb 2016

@meluela Su aj kozene adidasky...my napr. mame vzdy viac topánok na sezonu a striedame to podla oblecka, pocasia a prilezitosti...a sportove tenisky sa zidu vzdy a napr. do mokreho pocasia su lepsie synteticke, lebo kozene skor premoknu. Jasne, ze na dlhodobe nosenie su lepsie kozene, aby noha dychala...vzdy sa da najst kompromis, aby topánky boli aj zdravotne vyhovujuce, aj podla vkusu maminky 😉