Sú topánky Rileyroos vhodné aj pre chodiace deti?

janocka
10. aug 2010

Planujem topanky rileyroos kupit pre neter, kt. uz vsak niekolko mesiacov normalne beha.... neviem preto ci su vhodne aj pre chodiace deti alebo su len na prve kroky.
Dakujem za info

latvia
10. aug 2010

su, do 2 rokov, kedy sa noha este vyvija a spevnovanie clenka a klenby nohy zavisi od posilovania svalov, ktore tieto topanky v podstate detom umoznuju

traktor
10. aug 2010

Rileyroos sú topánky navrhnuté tak, aby imitovali chodenie naboso. Všetky modely majú veľmi flexibilnú koženú podrážku s gumenými výstužnými časťami na ochranu malých chodidiel počas veľkých dobrodružstiev a výletov. Podrážka sa stáča okolo malých prštekov, aby bol prechod medzi sedením, lezením a chodením jednoduchší.
Ručne vyrobené z vysokokvalitnej trvácnej kože
Ľahučké a veľmi mäkké
Kožená vnútorná stielka zabezpečuje priedušnosť..topanocky su vhodne pre vek 0-3

tinoka
30. aug 2012

Kde by som ich vedela kupit a ako mam odmerat nozku malej. Teraz ma 10mesiacov, budu pre nu vhodne na jesen? Uz sa stava na nohy a chodi okolo vsetkeho coho sa vie chytit

cekankacamomille
15. aug 2013

kde sa daju kupit?

miika
18. apr 2014

tiez zhanam taketo topanky, nasla som cesky webshop cely zamerany na chodenie na boso - http://eshop.nohynaboso.cz/store/default.asp?ln..., tato znacka tam nie je, ale je tam kopec ineho od inych vyrobcov