Sú plienky Pampers sleep and play dobré?

amliv28
20. nov 2016

Poradte oplatia sa kupit?

evittam
20. nov 2016

@amliv28 Nie, nekupuj to - sú otrasné.

yanni
20. nov 2016

Ak su to tie oranzove tak zbytocne vyhodene peniaze. Tak isto aj take tie fialove su na dve slova. Biele premium protection, popripade aj premium care sa volaju (v zahranici su zlte) a zelene (baby dry) su z pampers najlepsie. Aspon ja mam s nimi najlepsie skisenosti. Nikdy nepretiekli. Zelene davam na coc (su hrubsie a viac saju), biele (zlte) cez den, su tensie, nema deculo taku tucnu ritku v nich a ked deti uz lozia, behaju, nemaju tolko medzi nohami.

verenna111
20. nov 2016

Ahoj.tie oranzove som pouzivala dlho pri dcerke a to mala extra cutlivu pokozku a pohodka. A tiez aj pri dvojickach no od roka som presla na Lidl tojours.su skoro take iste a su super a ze su aj lacnejsie. ALe na noc vdzy ssom u vsetkych deti pouzivala zelelne Pampers.Aj teraz. A tie su top.

liligreg
20. nov 2016

kmotra si oranzove nevedela vynachvalit, rovnako aj suseda.. mne maly zelene vzdy precikal a biele-no najprv ked mali sietku ok, po zmene otras, hroznu alergicku reakciu mal na ne..a dr mi potvrdila, ze pripadov pribuda,ako ich zmenili

papulienka777
20. nov 2016

My sme v porodnici mali premium care, odvtedy zelene, mali sme aj tie tesco, tie boli take tvrde. Oranzove pampersky sme tiez mali a rozdiel medzi nimi a zelenymi som nevidela. Teraz sme dostali z dmky nejake midi, neviem ako sa presne volaju, ale tiez su dobre, podobaju sa mi na pampersky, akurat nie su take prevonane, farebne a vyobrazkovane, co je dobre pre babo a tiez su lacnejsie. Tak rozmyslame ze prejdeme na ne.

8853
20. nov 2016

Nasa mala z oranzovych alergicku reakciu v porodnici. Od vtedy sme pouzivali premium a potom uz zelene. Nakoniec sme skoncili pri lidlackych

mrkvicka060
20. nov 2016

My mame premium care biele. Zelene mu podrazdili zadocek. Vyskusali sme oranzove a uplne v pohodicke 🙂 takze mozeme striedat. Ja zas zelene uz nikdy... su naparfumovane ako das...

bambulka120
20. nov 2016

oranžové sú otrasné, maly mi ich zakazdým precikal a celkovo pampers sme používali len biele po č.2 a potom sme presli na lidlacke a kauflandacke a som s nimi spokojna 😉

amliv28
autor
20. nov 2016

Ak som si myslela

zuzana1291
20. nov 2016

Mne sa z oranzovych obaja vyhadzali, biele a modre im nerobili vobec nic...ocividne s tymto vyrobkom nieco nie je ok 😉😯

amliv28
autor
20. nov 2016

Aj moja prvá dcéra mala na ne neskutocne výraznú alergiu,len som si nebola istá či to boli tieto,lebo to bolo 8 rokov dozadu,kúpila som zelene

yanni
20. nov 2016

Ina baby pozor, to moze, nech si kupuje na zapade, nap. Rakusku. Pampersky vyrabane pre vychodny trh su horsie ako na zapade. Tie zelene napr. na SK ale napr aj v Saudskej Arabii vonaju, biele smrdia ako keby nejakou chemiou.
Take iste zelene (baby dry) u nas v Nemecku nevonaju a tie biele su v zltom baleni a nesmrdia mi tak ako tie co som kupovala na SK alebo v Saudi.
Podobne je to takmer so vsetkym.
Na Pamperskach som si vsimla, Made in Spain, Made in Englan,d Made in Germamy su rovnake ale kvalitou uplne ine lepsie ako Made in Poland ci Made in Saudi Arabia.

treba len skusat. A co sadne nemenit.

mirkaaa80
20. nov 2016

@yanni lenze k nám sa vozia iba made in poland. Ja som si všimla, že nemecké boli pekné rovné poukladané, a tie polske boli pokrčené, a na viacerých tých poľských sa mi hneď ako som davala čistú plienku odtrhol ten lepiacu pásik, takze plienka hneď na vyhodenie. Ja som pri prvom použila parkrat aj oranzove pampers, ale oni nemajú pružný pás, to sa mi nepáčilo, pouzivali sme biele. Pri druhom som tiez kupila hneď biele, a takú mal z nich ritku vyhadzanu, takze sme zostali pri zelených.

girlnextdoor
20. nov 2016

Ja som používala všetky od pampers - biele, zelene, oranžové...a bola som spokojná so všetkými, malá s nimi nemala nikdy problém. Teraz používam hlavne Lidl, kde tu Tesco sovickove, napr baby si tu veľmi chvália z DMka a tie napr naša nemôže mať vôbec, lebo už po pol hodine má reakciu že má červený zadok a susku a potom nás zachránili vždy Pampers a fu veru mi to trvalo aj zo 4 dni kým som ju dala dokopy... A to ju po každej stolici umývam a aj keď je veľmi pocikana...

zdenkastanka
20. nov 2016

@yanni Už som videla tie zelené vyrobené aj v Maďarsku. Tiež rozmýšľam ktorými začneme...z Poľska nechcem.

lenka3179
21. nov 2016

Neviete ci su neni niekde pampers v akcii??? alebo v blizkej dobe??? dakujem

amliv28
autor
21. nov 2016

@lenka3179
Billa

lenka3179
21. nov 2016

@amliv28 dakujem

yanni
21. nov 2016

@zdenkastanka Ja by som zacala s bielymi ale tie su na Sk len tie z Polska. Takze neviem. Ja co som bola s malou na SK nemala problem ani s polskymi bielymi. Len mne velmi smrdia. Zelene som mala nemecke, doniesla som si, kedze tie davam len na noc, takze neviem ake sa predavaju na SK. Len tu v Saudskej som mala zelene aj polske aj arabske a vzdy boli velmi parfumovane.

zdenkastanka
21. nov 2016

@yanni Tu na svk sa predávajú väčšinou len Poľské ale ako som už písala našla som už aj z Maďarska. Aspoň na začiatku skúsim tie zelené, potom by som prešla na plienky z DM. Každý si pochvaľuje iné... napr. z lidla, tesca, dm a pod.

yanni
21. nov 2016

@zdenkastanka poskusaj a uvidis. Ja som tiez vyskusala rozne ale mne sa vsetky tie "drogeriove" nepacia. Bud boli velmi hrube, alebo akesi papierove alebo okoby igelitove, jedny stal pretekali, to babätkovske riedke hovienko neudrzali. Tesco neviem, nemame a Lto Lidl nechodim, takze o tych neviem nic.
Ja uz som potom neexperimentovala a ostala som uz len pri Pampers Premium na den a zelene baby dry na noc. A mala ma 16 mesiacov a NIKDY nemala zapareninu a ani len cervenu ritusu.

kacenka2803
23. nov 2016

Skús poľskí trh jablonka obchod sa volá biadronka plienky od Dada veľmi dobre a ekonomickejsie riešenie pampersky sú smrť smrdia strašne chémiou ...

alchemilkazltozelena
23. nov 2016

@amliv28 nasa z nich dostala dermatitidu

kacenka2803
23. nov 2016

Do pekla a uvažovala si o nejakých prírodné vyrábaných v dm - ku ich majú myslím že je výrobca baby love musíš kuknut zloženie lebo od nich je tam spústu plienok