Sú overálové plavky vhodné pre deti?

katkamarosova
9. apr 2011

Ahojte,chcem kúpit svojim detom plavky...ideme s detmi 1x k moru,mám im kúpit overal-plavky,je to asi dobrá ochrana proti silnému slniečku? 🙂
Chcú to deti nosit? Nepotia so v nom? Vdaka,za odpoved Vám všetkým.

marika80
9. apr 2011

Overal plavky su super vymysel. Deti sa v tom, nespalia, nepotia a nemusis ich stale patlat kremom.

janinah
9. apr 2011

brala by som tam overal ale aj normálne plavky,dieťa netreba nechať v mokrom,takže prezliekať,ja beriem na pláž na jeden deň 2x plavky,1x slipky 3x tričko a 2-3 čiapky na hlavu /najlepšie sú legionárky,čo zakryjú aj krk/, skús vypátrať -kúpiť takú súpravu z plavkoveho materiálu-plavky,tričko a legionarka
a z krémov jednoznačne Daylong s najvyšším faktorom

sladkasue
5. máj 2011

my teda nejdeme zatial este k moru-asi az na rok, ale malemu som kupila plavkovy overalaj tak... deti do 3 rokov by nemali byt na silnom(11-15.00hod) slniecku... 😎 vvnb

andreaka11
5. máj 2011

my sme mali minule leto overal plavky. a su super. chcem ich kupit aj tento rok, ale co som pozerala, tak stoja 30 eur kus a ja ich potrebujem 2 kusy, tak cakam, ze mozno najdem lacnejsie.

tutifruti
6. máj 2011

My sme overal plavky na dovolenke vôbec nevyužili... deti sa namočili v mori a prezliekala som ich hned do suchého, aby neochoreli.... Takže sme menili len "gatuše".... a tie som mala pre každú trojo...

No a rovnako ako overal ochráni pred slniečkom krém.... Naša Alžbetka je strašne svetlulinká, až biela.... ale z dovolenky chodí rovnako biela ako na ňu.... Používam celý čas Daylong....

ivett1
6. máj 2011

ahoj, my sme boli minulý rok pri mori s 22 mesačných synčekom a 4 ročnou dcérkou... pri synčekovi sme používali vtedy ešte plienkové plavky s tričkom a šiltovkou a určite by sme využili aj overal plavky (len ich treba viac kusov, lebo je dobré, ak detičky vonku prezlečiete do suchých plaviek, aby neprechladli...) ...aj dcérka by ich tieto plavky ešte využila, ale ona mala už tankiny🙂 (ako veľká slečna)...podľa mňa, k moru sú overal plavky výborné, hlavne ako ochrana pred slnečným žiarením...nezdá sa to, ale pri mori je slnko dosť silné, aj keď je tam príjemne, vďaka jemnému vetríku...stačí málo a už je úpal a spálená kožička na svete...a, ako radia mamičky vyššie, treba používať hlavne dobré krémy, mliečka alebo spreje🙂