😅 ja som kupila teraz Huggies pre novorodenca lebo vraj su ovela lepsie pre tak male babatka ale je to pravda?alebo to zalezi od kazdeho babatka individualne? 🙂
Dakujem za rady 🙂
ja striedam pampers s huggies a som spokojná, inak veľa mamičiek bolo nespokojných s tými oranžovými sleep and play - my sme prvé 3 mes používali iba tieto a ja som bola spokojna, nikdy neodtlačili, neprecikala, potom som vyskúšala active baby a striedam ich s huggies - podla akcie, ale je pravda, že pampers sú také jemnejšie ako huggies
Tak my sme az do 6 mesiacov pouzivali iba pampersky premium care. boli uplne v pohode, maly ich neprecikal a ani sa nevyhadzal. Potom sme presli na plienky z DMky babylove. Kvalitou su presne ako pampers, tiez su elasticke a maly mi ich nikdy neprecikal, ale su menej agresivne ako pampersky, ktore su bielene chlorom a este aj tie kremy, co na ne davaju byvaju dost agresivne... nam sa osvedcili babylove plienky
@tehulka21my používame pampersky. Z huggies sa mi obe deti zaparili. Vyskúšala som hádam všetky značky a vždy som sa vrátila k pampers. Sú síce drahé, ale len s nimi som spokojná.
tak ja pouzivam pri oboch detoch plienky z DM-ky - babylove. Pampersky som kupila raz, dcerka sa z nich vzdy "prekakala" az na chrbatik.... S plienkami babylove som plne spokojna, kupila som ich aj synovi uz do porodnice, krasne sedia a maju dobru absorbciu a su bez zbytocnej chemie /kremy atd.../
my pouzivame pampers, raz sme skusili huggies, ale nebola som s nimi spokojna, pampers su jemnejsie a ani sa neprecikava... ale kazdemu babu sadne nieco ine 😉
My sme v porodke mali tiez pampers new baby c. 1 😉 Potom sme presli na c. 2. Pampers velkosti 3 boli uz parfemovane, tak sme si povedali, ze je to zbytocna chemia pre babatko, tak sme presli na Huggies premium (Huggies classic nam nevyhovovali - hned ich precikala a akosi zle sedeli). Pouzivame doteraz a velka spokojnost (uz mame c. 4). Asi 2x sme mali Pampers premium care - tiez velka spokojnost. Ine pampers nam tiez nevyhovovali, pretoze boli naputene parfemom ☹ Ale plienky vseobecne su individualna zalezitost - niektore babatka znesu vsetky a niektorym mozu zase mnohe vadit 😉
Ahoj ja ti plne odporucam pampers plienky,mam vnucika pri ktorom sme hadam vyskusali vsetky znacky a vyhrali pampers, pretoze nie su hrube, nepremocia sa cez noc a su pohodlne.Pracujem v nursery takze mam aj odtial dennodenne skusenosti s plienkami, 😀
samozrejme kazdemu dietatu vyhovuje nieco ine. my sme na pamperskach ine plienky sme ani nevyskusali 🙂 su velmi tenke co je dobre a mala ich ani raz nepremocila,a to jej rano vytiahnem hadam 100kilovu plienku 😀
@megi1989 sleep and play nevyhovovali ani mne,hlavne kvoli tym neelastickym bokom, a niu utierky nie,su strasne male
moja mala mala z huggies za pol dna cely zadok cerveny
Každému dietku vyhovuje niečo iné,ja som mala v pôrodnici obyčajné tescove newborn a bola som spokojná.Mala som aj Huggies ale to bola katastrofa a už viac som ich nekúpila. Ale ako píšu baby DM pienky su super,pampersky a nám vyhovuju aj zelené tescové. Mne sa okrem huggies nepáčili ani lidovské soft tie sú strašne tvrdé.
@tehulka21 my sme mali pre novorodeniatko Tesco Newborn. Mne sa v nich vsak maly velmi casto precikal, hoci ju mal kratko, takze sme hlavne v noci museli casto menit oblecenie. Neviem, ci to bolo plienkami, alebo ci len tak vela a silnym prudom naraz cikal. Neskor sa nam to vsak casto stavalo aj pri Huggies plienkiach. Myslim si vsak, ze ide hlavne o to, ake je velke babatko. Zistili sme, ze nam lepsie pasuju plienky o "cislo" vacsie, nielenze dlhsie vydrzia, ale hlavne sa v nich neprecikavame 🙂 a sedia mu rovnako dobre, ako tie "akurat" na jeho velkost a povedala by som, ze este aj lepsie. Jedina nevyhoda je, ze vychadzaju trochu drahsie - ale kedze obsahuju gel, mokre nie su a vydrzia na malom dlhsie, takze v konecnom dosledku je to financne asi to iste.
Ja som pri prvej dcere pouzivala len huggies a pampers, ze aby mala to najlepsie na zadku...a bola to len kopa vyhodenych penazi! 😠 teraz pouzivam gaga premium (maju v tescu), su o polovicu lacnejsie a nevidim rozdiel medzi nimi a huggieskami dokonca pampers sa mi zdaju horsie ako gaga...a este tie pampers sme vzdy pozivali o cislo vacsie, lebo su dost male a vo vacsom baleni je aj menej kusov...a teraz GAGA pouzivam stale 3-6 kg, co mala uz urcite 6 kil ma a su jej dobre!
A este, nie vsetko drahe je aj dobre 😀 treba poskusat...
my sme vyskúšali, pampers, huggies, a babylove...pampers a hagies sme precikali a prekakali až pod pazušky, no babylove sú v pohode. Málo kedy sa nám stane nehoda, ale to už musí byť poriadna nálož 🙂 . Ja som spokojná s babylove. Nemusím tak veľa prebaľovať, lebo vydržia a nemáme z nich žiadnu reakciu. Aj utierky používame buď tesco, alebo babylove.
ahoj aj my sme zo zaciatku pouzivali iba huggies a aj mne sa zdali lepsie ovela 🙂 myslim ze aj druhykrat do nich pojdem 🙂
Nam su zasa lepsie pampers, lebo su take tenke a Kubko sa v nich lepsie pohybuje. Huggies sa mi zdali hrubsie. A pmpersky robia aj take nohavickove plienky, ktore pouzivame na noc a nic ho netlaci, kedze sa nezalepuju, len sa nasunu. 😀
nie vsetko drahe musi byt dobre 😉
Mne sa z Huggies tiež malá zaparila, taktiež syn. Tie s obrázkami macka Pooh majú taký tvrdý papierový povrch. Nám najlepšie sedia Pampersky, určite ale nie Sleep and Play. to mi syn prekakal až do ponožiek 😠
mali sme po narodní zapareniny z obidvoch, potom som vyskusala plienky z DM babylove, su cenovo vyhodné a dá sa setrit body na karte, takze pri kazdom balení sme mali zlavu asi 3e. odporučam,
ja som tiez ako prve kupila huggies, ale ani som neminula jedno balenie a kupila som papmpers premium care, su podla mna ovela prijemnejsie a take poddajnejsie, tie huggiesky sa mi zdali take tvrde...teraz pouzivame pampers activebaby a spokojnost...poskusala som uz aj ine, ale vzdy sa vratim k nim 🙂 asi treba poskusat a sama uvidis, ktore drobcovi najviac vyhovuju 😉
My sme mali aj pampersky, aj huggiesky, aj tesko a občas sa stalo, že sa malá precikala a to sa "nepozerala", čo má práve na zadku 🙂 . Asi treba skúsiť, čo vášmu bábätku vahovuje. Teraz striedam pampers active baby s tesko baby essentials a som spokojná ja aj naša "hérečka" a jej zadok 😉 .
som sa ulakomila na huggies (tusim premium,,, s osuskou v cene) ale po 2-3dnoch by som ich bola najradsej von oknom smarila,,, kazdu precural a to nebola ani nijak moc plna,, skor tvrda, tak to slo mimo,,, sem tam sa stane ze aj s pamperskou je nehoda, nakolko maly vela pije ale nie tak casto a skor len v noci a ked je na prasknutie plna,,, ale zalezi aj od babatka, co sadne,, raz som kupila aj toujours z lidla, tiez som ich chcela vyhodit, nechala som si ich, vyuzila neskor ked maly kustok nariastol a vtedy sadli ..treba skusat,, aj casom, aj z jednej znacky ked sedi 2, 3 tak uz 4 nemusi
jednoznačne ze pampersky..
@tehulka21 jednoznacne huggiesky 😉 pampesky nam vypustali take hnusne gelove gulicky a som sa bala ze sa malej dostanu do pipinky... a huggiesky mi neprecika a pebalujem kazde 4-5 hodin, podla potreby 😉 najlepsie plenky pre nas 😉 a tie pre novorodencov z organickej bavlny su uplne naj 😵 😵 😵 😵
Cez deň Huggies a v noci Pampers. Zistili sme, že v tých pamperskách vydrží dieťa dlhšie v suchu(a spí celú noc).
Určite je to individuálne, ale nám sedia Pampersky. Pri prvom synčekovi som skúsila aj Huggies, ale prešli sme na Pampers ( už neviem presne čo bol dovod ) a teraz som kúpila rovno Pampers, a nemáme problémy 🙂 Len raz som sa sama na seba nahnevala - kúpila som pampersky - Sleep and play (tie oranžové) že sú o pár centov lacnejšie - a som si nevšimla že nie sú elastické boky. ☹ Tak odvtedy kupujem len Active baby alebo Premium care.