Sú lepšie plienky Pampers alebo Huggies?

tehulka21
29. nov 2011

😅 ja som kupila teraz Huggies pre novorodenca lebo vraj su ovela lepsie pre tak male babatka ale je to pravda?alebo to zalezi od kazdeho babatka individualne? 🙂
Dakujem za rady 🙂

megi1989
29. nov 2011

Určite je to individuálne, ale nám sedia Pampersky. Pri prvom synčekovi som skúsila aj Huggies, ale prešli sme na Pampers ( už neviem presne čo bol dovod ) a teraz som kúpila rovno Pampers, a nemáme problémy 🙂 Len raz som sa sama na seba nahnevala - kúpila som pampersky - Sleep and play (tie oranžové) že sú o pár centov lacnejšie - a som si nevšimla že nie sú elastické boky. ☹ Tak odvtedy kupujem len Active baby alebo Premium care.

rajulko
29. nov 2011

@tehulka21 Ahoj nam na predporodnom kurze vraveli, ze urcite nie huggies, ze maju deti z nich alergie, ale myslim si, ze to treba vyskusat a sama uvidis, lebo zase na nejakom fore som citala, ze sa dieta vyhadzalo z pampers ..

koralinka
29. nov 2011

ja striedam pampers s huggies a som spokojná, inak veľa mamičiek bolo nespokojných s tými oranžovými sleep and play - my sme prvé 3 mes používali iba tieto a ja som bola spokojna, nikdy neodtlačili, neprecikala, potom som vyskúšala active baby a striedam ich s huggies - podla akcie, ale je pravda, že pampers sú také jemnejšie ako huggies

stvura
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kvetinqa
29. nov 2011

Tak my sme az do 6 mesiacov pouzivali iba pampersky premium care. boli uplne v pohode, maly ich neprecikal a ani sa nevyhadzal. Potom sme presli na plienky z DMky babylove. Kvalitou su presne ako pampers, tiez su elasticke a maly mi ich nikdy neprecikal, ale su menej agresivne ako pampersky, ktore su bielene chlorom a este aj tie kremy, co na ne davaju byvaju dost agresivne... nam sa osvedcili babylove plienky

babul83
29. nov 2011

@tehulka21my používame pampersky. Z huggies sa mi obe deti zaparili. Vyskúšala som hádam všetky značky a vždy som sa vrátila k pampers. Sú síce drahé, ale len s nimi som spokojná.

kamilka22
29. nov 2011

tak ja pouzivam pri oboch detoch plienky z DM-ky - babylove. Pampersky som kupila raz, dcerka sa z nich vzdy "prekakala" az na chrbatik.... S plienkami babylove som plne spokojna, kupila som ich aj synovi uz do porodnice, krasne sedia a maju dobru absorbciu a su bez zbytocnej chemie /kremy atd.../

lublana1
29. nov 2011

my pouzivame pampers, raz sme skusili huggies, ale nebola som s nimi spokojna, pampers su jemnejsie a ani sa neprecikava... ale kazdemu babu sadne nieco ine 😉

katrinka8
29. nov 2011

My sme v porodke mali tiez pampers new baby c. 1 😉 Potom sme presli na c. 2. Pampers velkosti 3 boli uz parfemovane, tak sme si povedali, ze je to zbytocna chemia pre babatko, tak sme presli na Huggies premium (Huggies classic nam nevyhovovali - hned ich precikala a akosi zle sedeli). Pouzivame doteraz a velka spokojnost (uz mame c. 4). Asi 2x sme mali Pampers premium care - tiez velka spokojnost. Ine pampers nam tiez nevyhovovali, pretoze boli naputene parfemom ☹ Ale plienky vseobecne su individualna zalezitost - niektore babatka znesu vsetky a niektorym mozu zase mnohe vadit 😉

roinko
29. nov 2011

Ahoj ja ti plne odporucam pampers plienky,mam vnucika pri ktorom sme hadam vyskusali vsetky znacky a vyhrali pampers, pretoze nie su hrube, nepremocia sa cez noc a su pohodlne.Pracujem v nursery takze mam aj odtial dennodenne skusenosti s plienkami, 😀

adri2211
29. nov 2011

samozrejme kazdemu dietatu vyhovuje nieco ine. my sme na pamperskach ine plienky sme ani nevyskusali 🙂 su velmi tenke co je dobre a mala ich ani raz nepremocila,a to jej rano vytiahnem hadam 100kilovu plienku 😀
@megi1989 sleep and play nevyhovovali ani mne,hlavne kvoli tym neelastickym bokom, a niu utierky nie,su strasne male

seminkads
29. nov 2011

moja mala mala z huggies za pol dna cely zadok cerveny

janemari
29. nov 2011

Každému dietku vyhovuje niečo iné,ja som mala v pôrodnici obyčajné tescove newborn a bola som spokojná.Mala som aj Huggies ale to bola katastrofa a už viac som ich nekúpila. Ale ako píšu baby DM pienky su super,pampersky a nám vyhovuju aj zelené tescové. Mne sa okrem huggies nepáčili ani lidovské soft tie sú strašne tvrdé.

dibisd
30. nov 2011

@tehulka21 my sme mali pre novorodeniatko Tesco Newborn. Mne sa v nich vsak maly velmi casto precikal, hoci ju mal kratko, takze sme hlavne v noci museli casto menit oblecenie. Neviem, ci to bolo plienkami, alebo ci len tak vela a silnym prudom naraz cikal. Neskor sa nam to vsak casto stavalo aj pri Huggies plienkiach. Myslim si vsak, ze ide hlavne o to, ake je velke babatko. Zistili sme, ze nam lepsie pasuju plienky o "cislo" vacsie, nielenze dlhsie vydrzia, ale hlavne sa v nich neprecikavame 🙂 a sedia mu rovnako dobre, ako tie "akurat" na jeho velkost a povedala by som, ze este aj lepsie. Jedina nevyhoda je, ze vychadzaju trochu drahsie - ale kedze obsahuju gel, mokre nie su a vydrzia na malom dlhsie, takze v konecnom dosledku je to financne asi to iste.

stanusa999
30. nov 2011

Ja som pri prvej dcere pouzivala len huggies a pampers, ze aby mala to najlepsie na zadku...a bola to len kopa vyhodenych penazi! 😠 teraz pouzivam gaga premium (maju v tescu), su o polovicu lacnejsie a nevidim rozdiel medzi nimi a huggieskami dokonca pampers sa mi zdaju horsie ako gaga...a este tie pampers sme vzdy pozivali o cislo vacsie, lebo su dost male a vo vacsom baleni je aj menej kusov...a teraz GAGA pouzivam stale 3-6 kg, co mala uz urcite 6 kil ma a su jej dobre!

stanusa999
30. nov 2011

A este, nie vsetko drahe je aj dobre 😀 treba poskusat...

mamabiba
30. nov 2011

my sme vyskúšali, pampers, huggies, a babylove...pampers a hagies sme precikali a prekakali až pod pazušky, no babylove sú v pohode. Málo kedy sa nám stane nehoda, ale to už musí byť poriadna nálož 🙂 . Ja som spokojná s babylove. Nemusím tak veľa prebaľovať, lebo vydržia a nemáme z nich žiadnu reakciu. Aj utierky používame buď tesco, alebo babylove.

natalia777
30. nov 2011

ahoj aj my sme zo zaciatku pouzivali iba huggies a aj mne sa zdali lepsie ovela 🙂 myslim ze aj druhykrat do nich pojdem 🙂

slavetka
30. nov 2011

Nam su zasa lepsie pampers, lebo su take tenke a Kubko sa v nich lepsie pohybuje. Huggies sa mi zdali hrubsie. A pmpersky robia aj take nohavickove plienky, ktore pouzivame na noc a nic ho netlaci, kedze sa nezalepuju, len sa nasunu. 😀

katka3012
30. nov 2011

nie vsetko drahe musi byt dobre 😉

lili777
30. nov 2011

Mne sa z Huggies tiež malá zaparila, taktiež syn. Tie s obrázkami macka Pooh majú taký tvrdý papierový povrch. Nám najlepšie sedia Pampersky, určite ale nie Sleep and Play. to mi syn prekakal až do ponožiek 😠

sante81
30. nov 2011

mali sme po narodní zapareniny z obidvoch, potom som vyskusala plienky z DM babylove, su cenovo vyhodné a dá sa setrit body na karte, takze pri kazdom balení sme mali zlavu asi 3e. odporučam,

zivika
30. nov 2011

ja som tiez ako prve kupila huggies, ale ani som neminula jedno balenie a kupila som papmpers premium care, su podla mna ovela prijemnejsie a take poddajnejsie, tie huggiesky sa mi zdali take tvrde...teraz pouzivame pampers activebaby a spokojnost...poskusala som uz aj ine, ale vzdy sa vratim k nim 🙂 asi treba poskusat a sama uvidis, ktore drobcovi najviac vyhovuju 😉

adamnina
30. nov 2011

My sme mali aj pampersky, aj huggiesky, aj tesko a občas sa stalo, že sa malá precikala a to sa "nepozerala", čo má práve na zadku 🙂 . Asi treba skúsiť, čo vášmu bábätku vahovuje. Teraz striedam pampers active baby s tesko baby essentials a som spokojná ja aj naša "hérečka" a jej zadok 😉 .

bamb27
30. nov 2011

som sa ulakomila na huggies (tusim premium,,, s osuskou v cene) ale po 2-3dnoch by som ich bola najradsej von oknom smarila,,, kazdu precural a to nebola ani nijak moc plna,, skor tvrda, tak to slo mimo,,, sem tam sa stane ze aj s pamperskou je nehoda, nakolko maly vela pije ale nie tak casto a skor len v noci a ked je na prasknutie plna,,, ale zalezi aj od babatka, co sadne,, raz som kupila aj toujours z lidla, tiez som ich chcela vyhodit, nechala som si ich, vyuzila neskor ked maly kustok nariastol a vtedy sadli ..treba skusat,, aj casom, aj z jednej znacky ked sedi 2, 3 tak uz 4 nemusi

lufinka46
30. nov 2011

jednoznačne ze pampersky..

moncicip
30. nov 2011

@tehulka21 Urcite je to individualne, niektorym detom je jedno v com su zabalene a niektore su zatazene len na jeden druh plienok. Ale keby som si maal vybrat medzi pamers a huggies tak urcite pampers.

irsina83
30. nov 2011

@tehulka21 jednoznacne huggiesky 😉 pampesky nam vypustali take hnusne gelove gulicky a som sa bala ze sa malej dostanu do pipinky... a huggiesky mi neprecika a pebalujem kazde 4-5 hodin, podla potreby 😉 najlepsie plenky pre nas 😉 a tie pre novorodencov z organickej bavlny su uplne naj 😵 😵 😵 😵

vulka
30. nov 2011

Cez deň Huggies a v noci Pampers. Zistili sme, že v tých pamperskách vydrží dieťa dlhšie v suchu(a spí celú noc).