Sú fusaky Elodie vhodné aj pre novorodenca?

teressa30
17. júl 2020

Ahojte baby, tie, čo používate fusačiky Elodie, je to aj pre novorodeniatko alebo až pre väčšie dieťatko? Používali ste ich od začiatku alebo treba ešte nejaký menší? Elodie sa mi páčia, ale kedže sú rovnaké veľkosti, tak neviem 🙂

janna88borin
17. júl 2020

Nepouzivala som od narodenia, kedze som si ho kupila az ked dieta malo rok ale pri druhom mienim od narodenia 🙂

tehulka2011
17. júl 2020

ahoj, mne sa neosvedcil, skus pozriet fusak lodger bunker, ten je mega prakticky

teressa30
autor
17. júl 2020

@janna88borin a nie sú príliš veľké pre novorodeniatka?

teressa30
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
teressa30
autor
17. júl 2020

@tehulka2011 určite pozriem, vyzerá naozaj prakticky 🙂

janna88borin
17. júl 2020

@teressa30 su velke, ano, ja som mala rovnako velky aj ten prvy nie elodie pri novorodencovi (a to sa narodil v zime) a neprekazalo mi to. Skor elodie fusaky su naprd pri detoch, co uz chodia, nevies ich zapnut tak, ze im trcia nohy (ked su spinave topanky al. mokre od snehu), nemaju ani nepremokavu vystelku zvnutra v spodnej casti, ale su kraaasne 🙂

daniela1911
17. júl 2020

@teressa30 ja som do nejakých 6mes (mala som októbrové dieťa) používala zimný fusák Pinkie. Boli sme spokojní. Majú aj prechodné.

daniela1911
17. júl 2020

@teressa30 ale to hlavne som nenapisala 🙈 majú dva rozmery fusakov od 0-12mes a od 6mes viac.
Ten 0-12 je original pre novorodenca. Ale nie má cely rok podľa mna. Nad pol roka už bol maly, alebo aspoň nám.

tulipanicek
17. júl 2020

Ja mam elodie. Mala mala 4 mesiace keď sme začali používať. Mne nevadilo že je veľký. Dokonca som ho používala aj do vajíčka bez problémov. Mala som viac fusakov a tento je za mňa top.

teressa30
autor
17. júl 2020

@daniela1911 ďakujem, popozerám 🙂 vôbec nepoznám ostatné značky, takže fajn 🙂

erikissima
17. júl 2020

Tak ja Lodger Bunker ako zimný fusak absolútne neodporúčam, možno prechodný ale do mrazov sa s elodie nedá porovnať - a ani s tou ich zimnou vložkou, elodie mam odskúšaný v -15 a osvedčil sa🤷‍♀️ Mala som x elodie fusakov určite sú v kľude od narodenia, ale možno pozri ešte Bjällra, ten som mala túto zimu a tak isto kvalita 👌

teressa30
autor
17. júl 2020

@erikissima ďakujem

nickpick
17. júl 2020

@teressa30 mala sa narodila v septembri a elodacky fusak sme zacali pouzivat uz od novembra do cca aprila, ja som bola spokojna, vyzera stale ako novy...

nika3136
17. júl 2020

@teressa30
Pozri aj sestersku znacku Petite Cherie, ja som bola megaspokojna, je tam to iste co pri elodie s tymi chodiacimi detmi, ale daju sa dat topanky dole alebo navleky