Stránky na nákup výbavičky

haluta
12. okt 2018

Aké iné online stránky by ste doporučili na vybavičku? (nie Ali) Ďakujem

asia83
12. okt 2018

@haluta Ach. Ja som nemala nič z toho. U mňa bol hlavný obchod na prvé detské veci Tesco.

rennqa
12. okt 2018

@haluta C&A

kubobubo
12. okt 2018

@haluta zara nie - oni obliekaju malych dospelych a nie deti. C&A aj H&M maju super oblecenie z biobavlny. Pripadne aj tchibo.

aleshka_supermama
12. okt 2018

@haluta ja som mala bud H&M, tesco a C&A ..

anjelicek26
12. okt 2018

My sme mali vsetko do troch mesiacov asi s nextu. Len treba kupovat, ked nahadzuju kolekcie, velmi casto sa velkosti rychlo vypredaju. Zara neviem ci trafis, mavaju kratke "koncatiny" a nie upony na rukach ako ma next (oni maju na pyzamkach aj tie prehadzovacky aby sa babo neposkriabalo, usetris si natahovanie rukaviciek)... hm sa vyhybam uz dlhsie cest obcasnym zaletom no a lindex vacsinou privelke veci, aj ked pekna kvalita ale CELU vybavicku by som tam nenasla, je to tam take poskromnejsie vyberom. Reserved pre mimi tiez maly vyber.

romiada
12. okt 2018

@haluta to HMko, Tchibo je v niektorých veciach dosť drahé, Next a Zara pekne veci ale velakrat uzke strihy moc (hlavne gatuse a teplaky)

lorela
12. okt 2018

Next.

pribinak
12. okt 2018

Dost drahé, ja som mala vacsinu z Tesca, nieco pekne z Nextu a HM.
Tieto malicke deti velmi rychlo rastu a niekedy tie veci ani nestíhajú nosit.
Skor zaunvestuj di kvalitného kociku ako do predražených bodyniek

kormelia11
12. okt 2018

@haluta mala som z kazdej znacky ak by si chcela na nieco konretne sa spytat tak mi napis spravu a skus pozriet aj znacku carters. Pri tych najmensich veciach je najdolezitejsie aby boli pohodlne a dobre sa obliekali a vydrzali caste pranie lebo z niektorych po prani boli len roztahane,, handry,,

haluta
autor
12. okt 2018

@asia83
@aleshka_supermama
@pribinak baby ale tesco sa nedá online, či?

tehula
12. okt 2018

@haluta nie, uz sa neda online jedine v ramci UK.

ebi88
12. okt 2018

@kubobubo mne sa napr prave ten styl mali dospeli paci.. za mna zara ano.
Nasmu malemu najviac sedeli veci z nextu, to musis ale aj poskusat na babatku, niektore deti maju dlhsie trupiky, ine nozky, pr z tesca nasmu nesedeli bodicka.
Inac mame aj vela z pepca a na to ze to je dostupnejsie oblecenie cenovo kvalita porovnatelna, z reserved pr teplakz to hned zmolky po prvon prani a z pepca teplacky prane a ako nove 🙂 ked tak rozmyslam ohladne kvality, ani jeviem vybrat, vsetky tak na jednej urovni, ci zara ci tesco.

ninuss
12. okt 2018

Za mna Zara tiez super 🙂hlavne pre deticky okolo roka..super kvalita byva aj hm..aj po viacerych opratiach super..tesco casto pekne veci ale po par praniach stracaju tvar a robia sa pracie zmolky. Pri prvom synovi som mala odtial viac veci a niektore druhemu uz ani neobliekam. Nosil body a dupacky mesiac dva a dost to vidno. Next super ale niekedy su tie veci vacsie.

andisko
12. okt 2018

ak online objednavanie, tak este pozri vertbaudet, ernstings a carter's (osh'kosh a skiphop), oplati sa potom pridat tu: Hromadne objednavanie zo zahranicnych stranok https://www.modrykonik.sk/group/4074/

babi81
12. okt 2018

gap baby, next, benetton baby

anna_maria1
12. okt 2018

hm a zara to su u mna take topky :D

bubacik2
18. okt 2018

Lindex ma uzasne bodynka, velmi prijemne a kvalitne, ale su trosku vacsie. Inak H&M, Next, aj Zara ma krasne veci, len vacsinou su uzsieho strihu 🙂

klaudia_kaja
19. okt 2018

h&m .. nexdirect veľmi kvalitné veci, no treba zvážit veľkosť