Stolička Tatamia alebo Bloom fresco

ciki80
9. aug 2011

Prosim potrebujem radu chcem si kupit vysoku stolicku ktoru by som vyuzila uz teraz (mam 7 tyzdnove babo). Na tieto dve stolicky som pocula ze sa daju vyuzit aj pre novorodencov. Ak mate niekto skusenost, dajte vediet. Mame aj hojdacku v ktorej sa mu paci ale potrebujem nieco co mozem premiestnovat aby som stihla aj nieco v domacnosti porobit a zaroven sa venovat (alebo aspon byt pri) drobcovi. Samozrejme pri Bloom fresco ma odradza brutalne vysoka cena ale ak by mal niekto naozaj dobre skusenosti a vyuzival ju naozaj do tych 5-8 rokov tak mozno by som to riskla
Dakujem za rady

sylvialeo
9. sep 2011

Ahoj,ja mam osobne stoličku PPTatamia a používam ju od narodenia /ako lehátko a húpačk/a teraz už len ako stoličku.Som s nou velmi spokojná,odporúčam 😵 🙂 😅

hronacka
25. jan 2012

Ahoj, ja mam tiež stolicku tatamia a som velmi spokojna 😅 😅 😅 😅

lupatko
17. mar 2012

Ja tiež teraz riešim túto dilemu. Tatamia má ako plus tú hojdačku a cenu, a bloom zas, že je do vysokého veku dieťaťa a samozrejme výška. Má pultík vo výške 91 cm a ja mám stôl vo výške 93,5cm, čo je úplne ideálne.
@sylvialeo @hronacka chcela by som sa opýtať či je Tatamia vhodná aj k takto vysokému stolíku, keďže časom bude dieťa papať už na stole.. Ďakujem veľmi pekne 😉

hronacka
17. mar 2012

Ja mam stol vysoky 71 CM ak dam stolicku na najvyssi stupen je to vo vyske 78 cm, tak neviem to je asi hodne nizke oproti stolu

sylvialeo
17. mar 2012

My neviem aky mame vysoký stol ale papáme pri stole bez pultíku,je prisunutá a je to super 🙂

hronacka
19. mar 2012

hej aj my tak papame ten pultik skoro vobec nevyuživam.....je to velmi prakticke 🙂

lentila.g
19. mar 2012

Ja mám BF,maly ma 13 mes.,využívame ju od narodenia s tou vložkou novoroden.a fakt si pochvalujem,len ona je veeelmi ťažká,čiže premiestňovať len tak hore dole to nejde,mne práve chýbajú tiež tam dáke kolieska,ale oceňuje že maly mal pár pokusov odraziť sa s nohami od stola a prevratiť,čo bolo absolútne nemožné,dajú sa tam nastaviť pasy,dať dole,su tam pultiky rôzne široké,polohovanie sedačky i nastavenie výšky.