Stolička pre 7 mesačné dieťa, ktoré nesedí

saraandsara
19. okt 2020

ahojte, odporucite mi stolicku pre 7 mesacne, ktore sice stvornozkuje, ale samo nesedi. Momentalne mame ikea stolicku po starsom synovi, ale po chvile sedenia v nej vidim, ze to nie je velmi komfortne, taha ju to dopredu. Paci sa mi rastuca stokke, ale cenovo pre nas nedostupne. Hladam nejaku pohodlnu v ktorej by dieta vydrzalo aspon do 2 rokov, ale zaroven bola pohodlna pre male este nesediace dieta. Dakujem

anitaartis
19. okt 2020

baby elegance nup nup,je za 100 tusim a polohovatelna...nam velmi vyhovuje predvojrocneho a zaroven tambudem moct zacat prikrmovat aj maleho ked zacneme s prikrmami,co ratam okolo 6 mesiaca..🙂

anitaartis
19. okt 2020

alebo aj pegperego su dobre

nikiki29
19. okt 2020

Ja mám Peg Perego a super, inú ako polohovateľnú by som už nechcela 👌🏻 je drahšia, ale vystihla som v bazári v top stave, slúži už vyše roka a pol.

leniel
19. okt 2020

Chicco Polly 2 start. Zvažovali sme aj Peg Perego, nakoniec táto bola dostupnejšia u nás v meste.

andreatytler
20. okt 2020

@saraandsara Pocula som ze mamicky daju dietatko jednoducho do autosedacky a tu daju na stol. Ide o to aby bolo dietatko v miernom polozaklone aby sa oprelo. Podla mna to je len otazka 1-2 mesiaca a bude vediet sedit aj v tej IKEA stolicke.

sense
20. okt 2020

Hauck je lacnejsia verzia stokke alebo z bazara...my sne mali chicco polohivatelnu

guiseppinka
20. okt 2020

Ja ti odporucam stokke, je sice ozaj draha, ale mas vystarane aj so skolskou stolickou... Inak presne ta ista stolicka je aj od znacky jitro. Ta stoji cca 120. Naozaj sa to oplati si priplatit. Mam doma 2 stokke. Ale zatial daj do vajca a tak krm...

kocere
Odpoveď bola odstránená
Zobraz