Stolička na kŕmenie štvormesačného bábätka

natik3
22. jan 2022

Zdravím,
vedeli by ste mi poradiť značku jedálenskej stoličky pre 4 mesačne bábätko?🙂 Ideálne 2v1 ev. 3v1, pevnú praktickú.
Ďakujem

izabela181
22. jan 2022

@natik3 Peg perego prima pappa follow me za mna najlepšia 😊 malého tam krmim od 4 mesiacov, teraz má 6, mám ho tam aj keď napríklad potrebujem varit, pozerá sa na mna, lebo sa da super polohovať skoro do lahu a je na kolieskach takze ho po najnovšom aj na denne spanky tam uspavam že iba nohou chodím hore dole a zaspí 😆

natik3
autor
22. jan 2022

@izabela181 ďakujem ❤️

niky1234
22. jan 2022

Ano aj ja mam tuto peg perego a je peckova🙂som velmi rada ze mi ju kamoska poradila

yanni
22. jan 2022

Stokke Tripp Trapp s Newborn set a potom, ked uz bude vediet same sediet Babyset.

zuzanka.zuzu
22. jan 2022

aj ja som mala peg perrego prima pappa ale pre tak maličké bábo, ktoré ešte samo nesedí rozhodne odporúčam menej "značkovú" chicco polly 2 start, na ktorej sa dá zúžiť chrbátik a bábo nebude padať do strany (lebo 4m padať do strany bude, bude tak divne vykriveno sedieť) - za mňa skvelá vychytávka, ktorú som si nevšimla že by iné stoličky mali 🙂

nykkushka
22. jan 2022

My sme mali túto, keď začal nás s prikrmami, mal cca 6m ešte nesedel sám tak sme nechceli aby jedaval v pasívnom sede, táto je trošku drahšia ale sme s ňou boli spokojní
https://www.mimulo.sk/detska-jedalenska-stolick...

zuzahajdulka
22. jan 2022

@natik3 , a uz sedi? Lebo ak este nevie sediet, neodporuca sa davat dieta do pasivneho sedu. Poskodzuje to chrbticu.

natik3
autor
22. jan 2022

@niky1234 ďakujem... padla do oka🙂

natik3
autor
22. jan 2022

@zuzahajdulka jasne že nesedí ešte a áno to mi je všetko jasné, preto sa tu pýtam a zháňam ideálne s polohovateľnou opierkou 🙂 ďakujem