Zdravím,
vedeli by ste mi poradiť značku jedálenskej stoličky pre 4 mesačne bábätko?🙂 Ideálne 2v1 ev. 3v1, pevnú praktickú.
Ďakujem
@izabela181 ďakujem ❤️
Ano aj ja mam tuto peg perego a je peckova🙂som velmi rada ze mi ju kamoska poradila
Stokke Tripp Trapp s Newborn set a potom, ked uz bude vediet same sediet Babyset.
aj ja som mala peg perrego prima pappa ale pre tak maličké bábo, ktoré ešte samo nesedí rozhodne odporúčam menej "značkovú" chicco polly 2 start, na ktorej sa dá zúžiť chrbátik a bábo nebude padať do strany (lebo 4m padať do strany bude, bude tak divne vykriveno sedieť) - za mňa skvelá vychytávka, ktorú som si nevšimla že by iné stoličky mali 🙂
My sme mali túto, keď začal nás s prikrmami, mal cca 6m ešte nesedel sám tak sme nechceli aby jedaval v pasívnom sede, táto je trošku drahšia ale sme s ňou boli spokojní
https://www.mimulo.sk/detska-jedalenska-stolick...
@natik3 , a uz sedi? Lebo ak este nevie sediet, neodporuca sa davat dieta do pasivneho sedu. Poskodzuje to chrbticu.
@zuzahajdulka jasne že nesedí ešte a áno to mi je všetko jasné, preto sa tu pýtam a zháňam ideálne s polohovateľnou opierkou 🙂 ďakujem
@natik3 Peg perego prima pappa follow me za mna najlepšia 😊 malého tam krmim od 4 mesiacov, teraz má 6, mám ho tam aj keď napríklad potrebujem varit, pozerá sa na mna, lebo sa da super polohovať skoro do lahu a je na kolieskach takze ho po najnovšom aj na denne spanky tam uspavam že iba nohou chodím hore dole a zaspí 😆