Stolička KinderKraft - FINI verzus TIXI

1. júl 2021

Zdravím, viete mi napísať plusy a mínusy týchto stoličiek? Stále váham hlavne čo sa týka údržby ... Ďakujem za rady či tip, po ktorej siahnuť ;) Pekný večer ...

diaalex
1. júl 2021

Mame Fini a som spokojná 🙂 úplne ľahko utriem pultik a aj sedadlo keď je špinavé 🙂

autor
1. júl 2021

@diaalex pri tejto stolicke najma pasy v recenziach kritizovali ... je to take zle? :D

tamvtme
1. júl 2021

My mame Tixi a spokojnost

autor
1. júl 2021

@tamvtme a ako to je, keď napr. dieťa zamastí poťah alebo ak frkne polievku .. dá sa to lahko vycistit alebo len prat?

tamvtme
1. júl 2021

Da sa to v poho ocistit, mame ruzovu, aj ked nasa nie je nejak extra "bordelar" pri jedle, papa dost slusne prekvapivo 😁

autor
1. júl 2021

@tamvtme aj taka paradajkova? :D ... my sme este len na prikrme a to maly papa v kresielku zatiaľ .. no sem tam aj podbradku ťahá , aj ruky ma sem tam od jedla (nevie čo s nimi počas jedenia asi :D) ... mne sa stolička veľmi paci, no bojim sa tej udrzby ... resp. že to bude cele flakate :D ... potah je taky latkovy že?

tamvtme
1. júl 2021

Je to latka ale ma taku povrchovu upravu ze kvapka ostane navrchu a nevsiakne sa, tak sa to da poutierat a raz za cas oprat...

diaalex
1. júl 2021

Používali sme pasy asi mesiac, kým nesedela stabilne a potom už nie 🙂