Ahojte mamicky,
zvazujem kupu stolicky Stokke Tripp Trapp a chcela by som vediet, ake vidite nevyhody stolicky a ci by ste ju kupili opat. Vyhody su mi jasne 🙂
Nemam moc moznost si ist ju pozriet osobne, tak by som sa este chcela hlavne spytat, ake su rozmery sedacej casti a tiez opierky na nohy. Nedari sa mi to ani za svet vygooglit. Vsade uvadzaju len celkove rozmery stolicky
Velmi pekne dakujem.
maly ma 1.5 roka vyuzivame ju aktivne a nevyhody som zatial nenasla, tiez aktualne nie sme doma tak nezmeriam, mozem poslat zajtra 🙂
Super, tesim sa, ze ste s nou spokojne, ja som tiez na nu praveze nepocula/necitala moc negativa, co je dobre 🙂 vdaka za ochotu zmerat tie dosky, tak budem cakat na update 🙂
@pivonka01 žiadne nevýhody. Určite by ju kúpila aj druhý aj tretí krát. Mame ju od narodenia doteraz. (3r)
Prosim, a vedeli by ste mi zmerat tu sedaciu cast a podlozku na nohy? Najma tie rozmery ma zaujimaju, kedze to zial neviem ani za svet vygooglit :( Dakujem krasne
@pivonka01 42 43 cm dlzka oboch a sirsia cez to najsirsie cca 32 cm a uzsia 25 cm. Deti sedia na uzsej a sirsiu maju pod nohami, dospeli naopak... Ale aj dospelak vie sediet na uzsej. Su pohodlne... Jedinu nevyhodu vidim obstaravaciu cenu, ale ked clovek vezme, ze ju vie mat od narodenia po dospelost, tak sa to oplati... V at ich maju u nas vo skolkach pre ucitelky... My mame 3 a kupila by som ich znova... Inak lacnejsia alternativa je jitro. Je to to iste...
@guiseppinka hihi ja sedavam na nej tiez obcas, ked dcera robi ulohy v kuchyni, a staci mi ta uzsia. A to si myslim, ze nemam prave najmensi zadocek😂
@guiseppinka jej, dakujem krasne za zmeranie a ochotu 🙂
ano veru, ta cena je na prvy pohlad vysoka, ale beriem to ako investiciu a kus kvalitneho nabytku. Videla som presne porovnanie jitro a stokke a hoci na prvy pohlad vyzeraju rovnako, tak jitro bola po dvoch rokoch pouzivania otlcena viac ako 12 rocna stolicka stokke. Proste Stokke si zjavne da zalezat na vybere a opracovani dreva.
Mne na tej stolicke akurat trochu chybaju opierky na ruky (asi sa neda mat pri tomto type stolicky vsetko), ale beriem to tak, ze ked je dieta zasunute pri stole, tak ma ruky aj tak na stole. Vasim detom nechyba ta opierka?
Ja chcem tuto, lebo maly mi vyrasta uz z baby stolicky peg perego prima pappa a uz chcem mat proste na vela rokov pokoj.
nevyhoda je podla mna to ze treba odmontovat uplne vsetko ak ju chces dobre vycistit (ak nieco zatece atd). moje dieta zaprasi celu stolicku vzdy a tak je to neprakticke 😀
@pivonka01 nemyslela si náhodou pult, nie opierku? Pretože ten sa k stokke dá dokúpiť, ale my sme ho dosť skoro dali preč a jedla za stolom.
myslela som normalne opierku, jak ma napriklad stokke steps - ze si vie dieta opriet ruky aj na boku. Ale nakoniec som dnes objednala Tripp Trapp oak natural aj s baby setom, maju teraz taku akciu vo vandastore. Uz sa na nu tesim.
Vdaka za reakcie 🙂
@guiseppinka Dobry den,prosim Vas do akeho veku vidite realne vyuzitie stokke tripp trapp stolicky? aj pri pisacom stole pre skolaka?
@ifka888 bezne na nej sedavam a to mam davno cez 30🤭🤭🤭
Pred mesiacom som predala jednu - lebo ditko uz fakt nejak vyrastlo z nej - co uz v 17r to uz chcelo zmenit na nieco pohodlnejsie - ale sluzila nejakych 16r😅
@guiseppinka a nie je ta opierka na chrbat nejaka kratka? :D
@prasiatko30 tak celkom dlho 🙂 a ta opierka na chrbat je taka kratsia,akoby len v spodnej casti chrbtice,je to ok?
@prasiatko30 no presne preto sa pytam,ze ta opierka nie je na cely chrbat,ale tak verim,ze vyrobcovia vedia co robia 🙂 no je mi zvlastne,ze sa neda opriet vacsou castou chrbtice
@ifka888 nevadi to... ako jasne, 8 hodin za kompom na nej nedas, ale navstevy alebo napisanie uloh ano...
@ifka888 tak ale logicky, kolko to dieta sedi na stolicke?Tie este malicke tak akurat pri jedeni, väcsie mozno este ked nieco kreslia atd, skolaci pri DU. A kolko tie DU trvaju? Jednu fulltime pracu urcite nie. NAsi stzarsi sedeli na nej tak dlho, pokym sa im ako tak ustalil rast. Cize do ca. 15 rokov. Treti ma 13, este ju vyuziva, mozno este tak 1-2 roky. 8 rocna sa jej vobec nechce vzdat. Ako hore vyssie pisem, ta ma jednu pri jedalenskom stole, jednu pri pisacom.
@guiseppinka jasne, tak vdaka 🙂
Ja pri tejto stolicke nevidim ziadne nevyhody, kupili sme ju obom detom a za mna je to jedna uzasna stolicka☺️ Rozmery Ti teraz bohuzial nezmeriam, lebo nie som doma (vraciame sa zajtra poobede ked tak). Este ma napadlo - moc som nepouzivala tie popruhy (to jedine mi prislo take trosku neprakticke), ale ani sme ich nepotrebovali. Moje deti pekne sedeli v stolicke, nemali potrebu z nej skakat von😀