Stokke Tripp Trapp stolička

15. júl 2022

Ahojte, zvazujem kupu stokke detskej stolicky. Chcem sa opytat naozaj ste ju vyuzili aj v neskorsom veku (napr dietatu do izby pri uceni a tak ) ?
Je to dost velka investicia a preto by sa rada vedela skusenosti.
Potom moja volba pada na obycajnu plastovu stolicku ktoru po case predam a nebude mi luto vyhodit peniaze

Ďakujem za rady

taisu
15. júl 2022

Ano, môj syn je už školák a robí si domáce úlohy pri stole na tejto stoličke. Neviem si predstaviť, ako by sedel na inej ľahšej stoličke, pretože sa neustále vrtí a už by ju zlomil

simona20201309
15. júl 2022

Neolutujes. Naozaj perfektná stolička. My sme veeelmi spokojni.

ichbinich
15. júl 2022

Super vec. Syn ma "zdedenu" po kamoskinej dcere, ta stolicka ma vyse 20 rokov. Syn este stale na nej sedi (ma 12 rokov). Sice iba pri jedalenskom stole, ale moze si na nu sadnut aj dospely. Dcere sme kupili takztiez tripp trapp, je to nezmar.

tinkavvv
15. júl 2022

Dcera ma 7, stale casto vyuzita. Este dlho bude. Aj mladsej som kupila dalsiu.

autor
15. júl 2022

@tinkavvv
@ichbinich
@simona20201309 ďakujem za vyjadrenia. Tak ste ma presvedcili. Objednam ho
Pekny dnik zienky

mnemka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
alexandra2010
15. júl 2022

8 rocna stale na tom sedi pri stole

ifka888
13. okt 2023

@ichbinich Dobry den, prosim vas,je potrebne mat aj nejake podsedaky? alebo dieta sedi priamo na tom dreve? a co opierka chrbtice? dakujem

ichbinich
14. okt 2023

@ifka888
Všetko sa dá dokúpiť.
Jediné, na čo musíš dávať pozor je, že na staré stoličky nepasuju nové doplnky a naopak. Modely sa ale menili niekedy pred viac ako 10 rokmi, takže musíš dávať pozor iba pri "zdedenych" stoličkách, resp. Pri kúpe z druhej ruky.
Keď si kúpiš všetko nové, nemusíš sa obávať.
Majú veľa farieb a rôzne doplnky, určite si vyberieš 👍