Ahojte baby,
chcem sa spýtať, akú máte skúsenosť s týmito stoličkami. Keď niečo kupujem cez internete, tak trochu je to vždy mačka vo vreci.
https://www.vandastore.sk/sk/detske-hracky/stok...
Viete mi povedať, či napríklad staršie dieťa už vie vyliezť samo na tú stoličku? Prípadne, či sa nestalo, že sa niekedy s dieťaťom prevrátila.
Ďakujem za rady 🙂. Silvia
@adjana31 Stolicka je fajn, k baby setu su aj nastavce proti prevrateniu. Maly ked kopal do stola tak sa iba odsunul, nie prevratil, mame stolicku na parketach, neviem ako na koberci by to bolo. Okolo roka som dokupovala aj popruhy, zacal z nej vyliezat. Teraz ma rok a pol, vyliezol by sam na nu ale je tam este ten set. Jedine co lutujem, ze sme ju nekupili skor aj s newborn sedatkom 🙂
TrippTrapp je Mercedes 😀
Mame jednu 20-rocnu 😉 Zdedenu po kamoskinej dcere 😉
Kedze nastavujes vysku sedenia aj podlozky na nohy, dieta si vie vyliezt. Ale nejprv budes mat opacny problem - bude chciet ist dole 😀 Na to su tie popruhy 😀
Jedine, na co musis davat pozor, je stary a novy model. Nove doplnky pre babatka naposuju na stary model stolicky. Ale ked kupis vsetko nove teraz, bude vsetko pasovat.
Deti sa nikdy neprevratili, je to tak vypocitane, ze by sa nemalo nic stat. A dokonca maju "predlzenie" nohy, ktore este viac zredukuje riziko prevratenia.
Stoji vela penazi, ale je to nezmar!
Určite odporúčam. 1 mám doma a teraz k písaciemu stolu idem kúpiť druhú. 6 ročná ešte naplno využíva 🙂
Ďakujem všetkým 🙂, Takže kupujem 🙂