Ahojte mamicky.
Ak mate deticky, ktore zuju vsetko co im pride pod ruku, davajte pozor na to aby nezuli stipce, ktore su na cumlikovych snurkach.
Ked mal nas syn 5.5 mesiaca, cumel mi raz spadol na zem a stipec som nasla na zemi rozpadnuty na niekoko kuskov. Nechcem si predstavit ako by to bolo ak by sa mu rozpadol v ustach. Odvtedy uz ziadny stipec nemame.
Treba kúpiť normálny stipec a nie od barskoho kto ho skladá doma na kolene s komponentami z Aliexpress. Máme doma asi tri, malý s nimi hádže, bucha aj pes do neho už kúsol a nikde nič sa neuvolnilo ani nezlomilo.
@andreatytler my sme mali stipec aj cumel od mam a nikdy sa nerozpadol a to teda zazil pady aj hadzania o zem
@andreatytler to som v zivote nemala, cumel mal len pri zaspavani, tam snurka nie je potrebna.
@lubka261 Bol to ako darcek k pizamu co som kupila cez internet.
@zuvelyn Presne tak. Treba kupovat z overenych obchodov.
Vcera som videla prispevok od mamicky co urobila snurku pre svojho syna a tak ma napadlo ze to sem radsej pridam.
@elizabet173 My sme zo zaciatku, ked bol velmi malinky, mali cumel aj cez den ked sme niekam isli a vtedy to prislo velmi vhod mat ho na snurke.
@viestta Ano, bolo ju treba pravidelne prat ale zdalo sa mi to lepsie ako tie koralkove, ze sa to roztrhne a zadusi sa tym.