Prosím poraďte dobry sterilizator, nie do mikrovlnky, ktorý vysterilizuje odsávačku mlieka, prípadne aj fľašku, cumlík na jedenkrát. Vôbec nemám prehľad v značkách a cenách. Je takisto dobrá lacná, ako aj tie drahšie a urobia rovnakú službu? Mikrovlnku nemám, preto potrebujem takú čo naparuje...je vhodné kúpiť aj od ruky? Ďakujem za rady.
Moj sterilizátor bol hrniec s vriacou vodou. Toto kupovať bolo absolútne zbytočne.
Presne, hrniec a sporak
Ja mám tento a fungujem s ním už pri 3 dieťati.
Zo začiatku som aj hrniec dávala,ale hneď mi fľašky zakalilo....
Neviem si to vynachváliť.
Narvem tam hádam všetko čo mám ...
Plus mám ešte Avent ohrievačku na mlieko,jedlo, rozmrazuje a tiez sterilizuje drobné veci ...
Kedysi aj plienky sa vyvarali,ani umývačky riadu nebolí....
Podľa mňa sterilizácka skvelá vec.
No ano ledysi robili v hrnci ale teda ja som mala vela flasiek, cumlikov a celu lansinoh odsavacku akoze uprimne si nechcem predsatavit to vyvarat
Sme v dobe kde uz nemusim robit veci ako spred 30 rokov
Sterelizator je super vec
@luciaruz a ako si to všetko sterilizovala? Odsávačku plánujem z druhej ruky Medela kúpiť, ale máme tu veľmi tvrdu vodu...mala si len hrniec na sterilizáciu? A koľko vyvarit, od začatia varu stačia 3 minúty bublať naplno a potom vypnúť? A čo s tým bielym povrchom čo ostáva z tvrdej vody? Môžem dať vedieť aj plastové fľaše Medela aj tu hadičku?
@taktotedanie no kedysi ani umývačky riadu nebolí ,ani robotické vysávače a predsa je to zbytočnosť....(Podľa niektorých nazorov)
Ale predsa to uľahčí a nevravím o šetrení energie či vody....
Však v tej sterilizácke mi stačí dať malé množstvo vody.
Čo v hrnci človek naleje rapídne viac....
@fantaghiro21 no nic z toho co hovoris napr ja nemam ale teda sterelizator bola neskutocna pomoc a nedam na nu dodnes dopustit aj ked uz ju nepouzivam
So sterelizatorom sa na flaskach povlak nemas len cistit sterelizator
Ja som všetko riadne umyla a následne len preliala vriacou vodou, a hľa dieťaťu nič nie je a ani nebolo. Možno raz za dva mesiace som všetko na 10 min ponorila do vriacej vody z konvice. A takto som to robila pri dvoch deťoch.
@taktotedanie ja keď som fungovala pri 2 deťoch bez umývačky,mala som pocit,že veľkú časť života na materskej len umývam riady,utieram a ukladam...
Teraz mám 3 deti a ako sme sa nasťahovali do nového,dali sme si umývačku(a to som bola ja vzdy zástanca proti)a neviem si vynachváliť....
Zo všetkých hľadísk...
Robotický vysávač nemám,u nás by sa neujal...