Sterilizátor vhodný pre novorodenca

24. nov 2024

Prosím poraďte dobry sterilizator, nie do mikrovlnky, ktorý vysterilizuje odsávačku mlieka, prípadne aj fľašku, cumlík na jedenkrát. Vôbec nemám prehľad v značkách a cenách. Je takisto dobrá lacná, ako aj tie drahšie a urobia rovnakú službu? Mikrovlnku nemám, preto potrebujem takú čo naparuje...je vhodné kúpiť aj od ruky? Ďakujem za rady.

taktotedanie
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
taktotedanie
24. nov 2024

Ja som mala philips avent (mam aj na predaj)
Z mna topka, dva poschodia, dole s dierami presne na flase, hore na cumliky, dudliky
Sterelizovala som aj odsavacku vsetko na jedenkrat- zmestilo sa v pohode

luciaruz
24. nov 2024

Moj sterilizátor bol hrniec s vriacou vodou. Toto kupovať bolo absolútne zbytočne.

andrea_82
24. nov 2024

Presne, hrniec a sporak

fantaghiro21
24. nov 2024

Ja mám tento a fungujem s ním už pri 3 dieťati.
Zo začiatku som aj hrniec dávala,ale hneď mi fľašky zakalilo....
Neviem si to vynachváliť.
Narvem tam hádam všetko čo mám ...
Plus mám ešte Avent ohrievačku na mlieko,jedlo, rozmrazuje a tiez sterilizuje drobné veci ...
Kedysi aj plienky sa vyvarali,ani umývačky riadu nebolí....
Podľa mňa sterilizácka skvelá vec.

taktotedanie
Včera o 04:06

No ano ledysi robili v hrnci ale teda ja som mala vela flasiek, cumlikov a celu lansinoh odsavacku akoze uprimne si nechcem predsatavit to vyvarat
Sme v dobe kde uz nemusim robit veci ako spred 30 rokov
Sterelizator je super vec

autor
Včera o 09:32

@luciaruz a ako si to všetko sterilizovala? Odsávačku plánujem z druhej ruky Medela kúpiť, ale máme tu veľmi tvrdu vodu...mala si len hrniec na sterilizáciu? A koľko vyvarit, od začatia varu stačia 3 minúty bublať naplno a potom vypnúť? A čo s tým bielym povrchom čo ostáva z tvrdej vody? Môžem dať vedieť aj plastové fľaše Medela aj tu hadičku?

fantaghiro21
Včera o 09:57

@taktotedanie no kedysi ani umývačky riadu nebolí ,ani robotické vysávače a predsa je to zbytočnosť....(Podľa niektorých nazorov)
Ale predsa to uľahčí a nevravím o šetrení energie či vody....
Však v tej sterilizácke mi stačí dať malé množstvo vody.
Čo v hrnci človek naleje rapídne viac....

taktotedanie
Včera o 10:11

@fantaghiro21 no nic z toho co hovoris napr ja nemam ale teda sterelizator bola neskutocna pomoc a nedam na nu dodnes dopustit aj ked uz ju nepouzivam

taktotedanie
Včera o 10:12

So sterelizatorom sa na flaskach povlak nemas len cistit sterelizator

3petka
Včera o 10:20

Ja som všetko riadne umyla a následne len preliala vriacou vodou, a hľa dieťaťu nič nie je a ani nebolo. Možno raz za dva mesiace som všetko na 10 min ponorila do vriacej vody z konvice. A takto som to robila pri dvoch deťoch.

fantaghiro21
Včera o 10:47

@taktotedanie ja keď som fungovala pri 2 deťoch bez umývačky,mala som pocit,že veľkú časť života na materskej len umývam riady,utieram a ukladam...
Teraz mám 3 deti a ako sme sa nasťahovali do nového,dali sme si umývačku(a to som bola ja vzdy zástanca proti)a neviem si vynachváliť....
Zo všetkých hľadísk...
Robotický vysávač nemám,u nás by sa neujal...