Sterilizátor na fľaše

25. sep 2024

Je nutný? Prosím neukamenujte má. Len fakt ma to zaujíma. Nestačí pred prvým použitím vyvarit fľaše cumlíky a potom klasický umyť alebo v umývačke? Plánujem používať sklenené fľaše.

andrea_82
25. sep 2024

Nemala som. Zo zaciatku som len flase obcas vyvarila, teraz, ked je syn uz vacsi, tak len poriadne umyvam. Urcite nie je nutny, ved kedysi ho mamy nemali a prezili sme.

janetinka27
25. sep 2024

Ahoj, staci vyvarat, vsade som sa docitala v navodoch k flasiam 5 minut.
Mam aj sterilizator, ale este som ho nezapla, vyvaram

lneviemmeno
25. sep 2024

No ja som iba na začiatku vyvárala ale to tak 1x denne večer po celom dni.. teraz má malý 7,5 mesiaca a už to nerobím, iba ak mám nové. Len umývam. Nemôžem ho držať v sterilite celé detstvo predsa

jaass
25. sep 2024

U mna to bola top vec nakoľko som odsavala 7x denne. Čiže u mna vynikajúca vec 💪 mala som tento, umyjes flase, das do sterilizatora zapnes a vyberies suché 🙂
https://www.philips-eshop.sk/elektricky-parny-s...

miskamisiq
25. sep 2024

Ja som to tiež ani raz nepoužila (kúpila som z druhej ruky). Fľaše mame dietar sklenené aj na čaj. Len som vyvarila a teraz keď je väčší len vydrhnem kefou a tou detskou jarou od NUK z dm.

danyelia
25. sep 2024

Jasné, že stačí len voda a bežný prostriedok na riad...

saxana000
25. sep 2024

Ja ho mam ale pomaly ho pouzivam menej a menej.raz za tyzden tam napcham flasky aj dudle a pustim ale v bezny den len poriadne teplou vodou vyumyvam a volne ususim..

tinalia
25. sep 2024

Sterilizovat mozes aj vyvaranim v hrnci na 5 minut, sterilizator su vyhodene peniaze.

kubkovan
26. sep 2024

Určite nie je nutnosť, kľudne sa dá aj vyvárať v hrnci ako dakedy. No my sme na umelom mlieku a pre mňa to je napriklad pohodlnejšie, či už potrebujem pri varení využiť všetky platničky, nesledovať čas a aj uhladená kuchyňa mi príde. Ale nutnosť to naozaj nie je.

taktotedanie
26. sep 2024

Je to nutnost ak dieta nieje kojene
Ja som mala philips avent a neviem si vynschvalit sterelizovala som kazdy vecer, nemala som nervy na akesi vyvaranie vo vode- blbost

andrea_82
26. sep 2024

@taktotedanie ja som ani jedneho nemala kojeneho a prezili sme uplne v pohode bez neho. 😁

taktotedanie
26. sep 2024

@andrea_82 za mna velmi uzitocny pomocnik, nelutujem ani cent ze sme ho kupili, je to super vec

andrea_82
26. sep 2024

@taktotedanie ok, uzitocny pomocnik ano, ale urcite nie nutnost.

taktotedanie
26. sep 2024

@andrea_82 za mna ano
Aj v porodnici na to hned upozornovali, ze si to treba zabezpecit
Pozri kazdeho osobny nazor, ty mas iny ja mam iny
Niet dalej co riesit
Pekny den