Ahojte ☺️ aký postup je na sterilizáciu fliaš? som prvorodička a potrebujem poradiť...mám fľaše od Avent sklenené a jednu umelú plus cumlík...toto všetko môžem nahádzať do jedného hrnca? Nevadí že sú sklenené? A každú fľašu treba rozobrať?( Myslím ten cumlík na fľašu) ...ďakujem krásne za odpoveď 🥰
@viestta ďakujem ☺️ 😁
@petasovova pri prvom som vyvarala v hrnci s kvapkou octu, aby sa netvorili biele usadeniny. Druhému som už len umývala na 65 stupnov v umývačke a pred použitím vypláchla horúcou vodou z kanvice. Problémy žiadne.
A vieš už, že isto nebudeš kojiť?
Ja som mala avent plastove a sterilizovala som v sterilizatore do mikrovlnky/flase som umyla v umyvacke a potom sterilizovala
@hettinka tak to neviem naisto 🤔 ja len si chcem pripraviť pre istotu ☺️
@petasovova ja som mala pripravene doma dve flase, bohuzial spm prisla domov s porodnice s malym na UM a nepodarilo sa kojit ani neskor, takze potom som dokupila dalsie, myslim 8 ks som mala to stacilo na den
Ja som nekojila a mala som 2 fľaše na mlieko a 1 malu má vodu/čaj. Stačilo to.
Ja som rozobrala flašu, násadku, cumlík. Všetko som spolu vyvarila a keď mi ostal povlak, tak som ešte ručne dočistila. Nič iné.
Všetko som rozobrala, nahadzala do hrnca s vodou 5 min prevarila a bolo, aj sklenenu aj umelú fľašu. 👌
@veronika4495 hej, moj pil kazdu hodku obcas, bolo to s nim tazke, a ja som to po nakrmeni hofila do umyvacky, tak niekedy som veru za den prestriedala aj vsetky kusy
ked len pre istotu mas flase, tak staci umyt pur a tepla voda a na chvilu dat do vriacej vody rozobrane, cumliky som len preliala horucou vodou z kanvice.