Ahojte dievčatá, chcem sa spýtať ci mate niektorá túto stoličku a ak áno či ste s ňou spokojne. Moc ďakujem za pomoc
My sme hauck beta 2 rastúcu drevenu a teraz sú aj také polohovacie násady na rastúce verzie za nás pri 2ickach spokojnosť sedeli s pultikom od takmer 9m (neskôr sedeli dovtedy chicco kresielko kde sa dá hojdat i mat zafixovane), potom sa nedalo nám... Ale od 3r sedia už bez pultu o mesiac majú 6 a už majú aj rastúce stoly 3r a ešte sufliky na kolieskach pod stoly uložíme keď budu školáci 🙂
ja mam Jane Mila od 0 do 3 a spokojnost 😊
@martina88martina ahoj, ja ju mam, zatial mi mala este nesedi, takze vyuzivam len ti cast na lezanie. Celkom sa jej tam paci, pretoze nas konecne vidi, ked bola v kresielku na zemi, tak na nas nevidela. Uz som ju tak aj krmila. Vyzera, ze jej to je celkom pohodlnne.
Dobre je, ze sa to da cele vyzliect a vyprat. Celkom lahko sa prenasa, nie je tazka a ma kolieska. Ale konstrukcia sedacky je plast. My sme s nou zatial spokojni.
@laurar1 super ďakujem moc, chcela som niečo čo sa využije na dlhšie. Nemám rada haraburdy. Take hupacie kresielko to nieje nadlho a tak som rozmýšľala co také je aby v tom mohla byť mala od mala a aby to malo dlhšie využitie 😊
@ivanizna presne som rozmýšľala nad tou rastúcou drevenou, ale kúpim teda túto ďakujem moc za pomoc 😊
@martina88martina Ale vieš, že rastúcu využiješ na dlhšie, ale táto je pohodlnejšia a máš viac možností. No dúfam, že budeš spokojná, ak náhodou nie, daj vedieť, vymením so svojim dreveňakom 😉😃
Čavinko 🙂 dúfam, že nie úplne od veci, ale mám od nich kočiarik a som spokojná. Stoličku som si kúpila drevenú rastúcu na nejaké odporúčania, ale keby som len vedela..... nie som s ňou spokojná, škoda, že to boli ako vyhodené peniaze. Ak by som kupovala ešte raz, tak presne takú, akú máš na fotke. Synčeka tam hocikedy nechám dlhšie posedieť a táto tvoja by bola výborná, pohodlná, praktická 🙂