Ahojte zienky, chcem sa opytat, kedze som prvorodicka a velmi som sa zalubila na prvý podlad do cumlikov BIBS, su krasne ale zaujima ma hlavne tie co uz mate odskusane ci su aj prakticke, teda ci ich dieta v pohode prijalo, ci nemaju velky,, sosak,, na novorodenca(vel.1) a pod. Ako ste spokojne s nimi? Dakujem kazdej za odpoved😊🙏
@michaella24 presne toho sa bojim ci malu nebude dlavit zo sosaka, dakujem za radu😊
@dia888 mne to ani nenapadlo, tiež moje prvé dieťa 🙂 Takže, ak chceš skúsiť, rovno De Lux, tie sú menšie. No ani to nemusí byť záruka, že ho dieťa prijme. Inak sú samozrejme, že aj krásne 🙂 Mám k nim aj retiazku Mushie, sú tam drevené korálky a také silikónové, malý ich rád obhrýza 😀
@dia888 moja malá iné nechce len tieto čerešničky ja to volám komunistické dudle a ja som spokojná až na tú cenu za dva dudle 8 eur ale naozaj sú krásne a nám vyhovujú
@kristina1001 budem dufat ze aj nasa bude spokojna s nimi, dlllho sa mi páčia 😊
@dia888 ja som ich nechcela kupovať prišli mi drahé mala rôzne dudle ale žiaľ ich nechcela a bez dudla sme nevedeli byť keďže ju naučili v pôrodnici a tam mali tiež takéto čerešňicky tak som ich skúsila kúpiť a hneď s veľkým nadšením čo už nespravíme pre drobcou a verím tomu že ak tvoje bábo ho náhodou nebude chcieť nájdeš iné ktoré sa ti budú páčiť
Ahoj, drobcovi nevyhovali úplne od narodenia, napínalo ho, ale vtedy bol na trhu len jeden typ (tuším) a mali veľký ten "sosák", aj tá najmenšia veľkosť. Prijal ich asi v treťom mesiaci. Potom som mu kúpila nové - De Lux a tie majú menší "sosáčik", čo som porovnávala s tými starými a v pohode je s nimi doteraz (10 mesiacov). Minulý týždeň mi prišli tie ortodontické čo vyzerajú ako motýlik a tie vypľúva... Ale teraz rozmýšľam, že fungoval aj s nočnými, ktoré svietia a tie mal tiež veľmi rád. Čiže klasika sa osvedčila 🙂