Ahojte mamky.. 😀 umyvate tvaricku detom len cistou vodou alebo aj detskym mydlom? moja 5-rocna si umyva len vodou, vecer dame krem a rano tak isto vodou a teraz krem proti chladu..len som si vsimla na lickach a okolo ust trosku cervene, sem tam, ekzem nemame, tak som rozmyslala ci staci len cista voda..pripadne s akou znackou ste spokojne..dakujem, 😉
U nas tiez len vodou, krem proti chladu davme az v treskucej zime, ak mam pocit ze maju suchsie licka tak mastim niveou
aj ja umývam malej tvár len čistou vodou, malú krémujem keď ideme von s krémom batole
@vintage_lady samozrejme, ze len cistou vodou. ani dospely si neumyva predsa tvar mydlom. krem je velmi dobry Excipial - nedrazdi pokozku, je aj na ekzemovu pokozku, neni alergenny.
Naco krem proti chladu? 😕 Ved nieje -10. I tak je to podla mna iba reklamna blbost, je to iba obycajny predrazeny krem na mastnom zaklade, to uz radsej modru Indulonu...
čistou vodou a nijaký krem som nikdy nedávala,však nežijeme na Sibíri
@vintage_lady ja to robim presne ako ty, az na ten krem proti chladu, ten davam az pri vacej zime-ale to velmi zavisi od pokozky dietata.
u nas sa osvedcila zn. babylove, krem ultra sensitive. minulu zimu som davala zimny hipp , uvidim ci aj teraz sadne, alebo budeme musiet vymenit. a ked su chore alebo je velmi zima, mavaju vysusene pery a okolie nosteka, tak davam aj balzam, detsky sebamed-no mam pocit, ze este lepsi je balzam z Lidla, zn Cien, modry.
dcérka bude mať 5 rokov a tváričku umývame len čistou vodou - aj ráno aj večer. teraz jej občas natriem tvár hydratačným krémom Nivea - len keď ju má suchšiu a v zime keď mrzne tak krémom do chladu tiež od Nivei.
ahojte, az teraz odpisujem, mala som prisernu chripku.. 😝 dakujem za vase nazory, nemyslela som mydlo ako take , aj krem proti chladu sme este odlozili.🙂 takze zatial tiez pouzivame babylove,
A co malicke babatko? Ja umyvam len z prevarenou vodou ... no mame troska ako keby male pupaciku sem tam .. mozem umyvat aj s niecim inym? Myslim ze nie ale co ak? ...
ano, ja umyvam tvaricku len cistou vodou....a kremy zatial nepouzivam, este nieje taka zima, zeby som proti chladu musela ich natierat...a pouzivam obycajnu modru niveu v zime...