Spoľahlivý presný teplomer

zajacik85
15. dec 2021

Ahojte, prišli sme o posledný oruťovy teplomer, bezdotykový Bebelo meria úplne sprostosti, synovi v horúčke cez 38 nameral opakovane len 36,7. Digitálnemu od microlife pri námeroch v podpazusi to trvá ešte dlhšie ako klasickému sklenenému a 3x mi ho vypne a výsledku potom tiež už veľmi neverím.. Možno máme zlý model (MT400). Poraďte mi prosím niekto rýchly ale hlavne spoľahlivý teplomer do podpazušia, s ktorým je naozaj spokojný okrem vyššie uvedených. Len vlastná skúsenosť, nie rady typu tento by mohol byť OK.
Vďaka

ivkazba
15. dec 2021

@zajacik85 presne taký istý mám ako píše @patka06 len z Dr.Max. Máme aj digitálny aj bezdotykový, ale používam iba tento.

zajacik85
autor
15. dec 2021

Ďakujem, o takomto viem ale to asi tiež trvá dlho či nie? Syna je problém udržať v kľude, skôr by som nejaký digitálny ale taký, ktorý naozaj meria rýchlo a presne. Ale zatiaľ vyskúšam kúpiť aj tento a uvidím

patka06
15. dec 2021

@zajacik85 meranie trvá cca rovnako dlho ako ortuťovým, s digitálnym ti neporadím mám zlé skúsenosti, dcére som od narodenia radšej merala klasickým v podpazuší a vždy sa podarilo ju tých 5 minút zabaviť - dá sa to zvládnuť.