Spanie 3 deti v 1 izbe. Akú posteľ?

adeli79
13. feb 2013

Ako mate vyriesene spanie 3 deti v 1 detskej izbe, podotykam mensich rozmerov, cize nie je mozne dat 3 jednolozka do izby. A postele velke, klasicke, nie detske postielky.
Pripadne ak viete poradit, kde sa da kupit poschodova postel, ktora ma hoe na poschodi dvojlozko a dole je prazdny priestor. Maju v IKEA,ale kovove a hladame drevene. Dik.
Potesi foto, rsp. linky.

barcelona94901
13. feb 2013

@adeli79 a nedá sa to nejako poprerábať v priestore?

sissy27
13. feb 2013

napr. http://www.detskapostel.com/products/nemo-3-kom...

alebo aspoň ako inšpirácia
http://furniture.about.com/od/childrensfurnitur...
http://madaboutmultiples.com/gemini_crickets_cl...

ak chceš s dvojposteľou (čo sa mne osobne zdá nepraktické, lebo skôr či neskôr budeš musieť meniť), asi bude lepšie ak dvojka bude dole (kvôli hmotnosti a stabilite) tak napr.
http://www.detske-pokoje.eu/detsky-nabytek-z-ma...

irriss
13. feb 2013

@adeli79
ahoj! My mame toto...😉
podle meho jediny zpusob, jak zajistit spani v malem pokojiku pro TRI a zaroven zachovat prostor na hrani a uceni a necitit se jako uzavreni v "zeleznem vytahu"

veron1ka
13. feb 2013

@irriss, kde ste to kúpili? Vyzerá to veľmi zaujímavo.

didi44
13. feb 2013

...pred kolaudaciou novostavby sme v jednej izbe byvali 3 ja dospely a 2 deti...nuz ak pomyslim, ze dnes sa vo 2..3..izbovom byte rozlohe 65 m2 sa tlaci 5 ludi, tak mam zimomriavky..ak len obivacku mam o rozlohe 45 m2..neviem poradit

irriss
13. feb 2013

@veron1ka
..asi te zklamu..v Italii ☹

ale myslim si, ze neco podobneho najdes..hlavne to melo slouzit jako "napad"..ktery funguje a nezabira misto... 😉 Vlastne mas jen jednu vyvysenou postel..nahore spi jedna..pak vytahnes tu prostredni a na ni spi druha a kdyz tu dolni vytahnes a postavis na takove nozicky..tak mas vlastne dve vedle sebe..jako manzelskou postel..
My mame jeste s upravou, ze je obklopena skrini..po stranach a nahore..je to vlastne pohybliva 3troj postel ze skrine.. 😉
a pod tou nejvyssi jsou 2 supliky, ktere slouzi jako stolky na uceni s uloznym prostorem. 😉

irriss
13. feb 2013

....pro predstavu je to hooodne podobne teto sestave 😉

veron1ka
13. feb 2013

@irriss ďakujem, pýtam sa len zo zvedavosti, lebo je to ozaj dobrý nápad. Ja riešim izbičku pre dve deti momentálne a každá inšpirácia je dobrá. Ak sa môžem opýtať, od akej firmy v Taliansku, dnes už sa dá predsa nakupovať hocičo z celého sveta 🙂

adeli79
autor
13. feb 2013

vdaka za tipy. najviac sa mi paci
http://madaboutmultiples.com/gemini_crickets_cl...

to by bola uplne super postel.

veron1ka
13. feb 2013

mne sa páči aj tento nábytok: http://www.setripriestor.sk/poppi-board-felix/
Dajú sa vymyslieť rôzne kombinácie, ktoré šetria priestor.

patkaza
29. nov 2015
Používateľ patkaza je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od patkaza.

a nebude vam stačiť normalna poschodová posteľ a jedna jednolôžková ??? http://akoapreco.com/podla-coho-vybrat-poschodovu-postel/

klaudy_m
Odpoveď bola odstránená
Zobraz