Ahojte, dcérka spinka v spacom vaku ktorý potrebujeme vymeniť tak zvažujem spaci vak už s nožičkami. Viete poradiť? Mam síce dilemu či ten s nožičkami jej nedá väčšiu voľnosť v postieľke ( už teraz v beznozickovom je v postieľke ako maly tiger kým zaspí :D ) ale ide mi skôr o to čo sa dáva na chodidielka? Ponožky? Nebudú stále dole? Skúsenosti? Ďakujem
Môj syn bude mať 4 roky a akurát som mu objednala ďalší, lebo sa v noci v kuse odkrýva plus mu vadí, keď sa zamoce do paplona. Ja na to nedám dopustiť, úžasná vec.
@dally55 Ja mam zo stranky perinbaba, som velmi spokojna, syn ma na nohach ponozky natiahnute na pyzame, lebo inak sa mu pyzamo vzdy vytahovalo pod ten patent z vaku a mal lytka velmi studene. U nas by uz v inom vaku nebol, leboi ked bolcod narodenia na klasicky vak zvyknuty, ked mal 1 rok a prislo jeho 1. leto, od vaku si odvykol a neznieosl, ze ma mat uvaznene nohy dnu. Doteraz (ma 4 roky) spi v nozickovom
nozickovy spaci vak ma vacsinou tie nohy tak, ze ich mozes mat vonku, ked to vyhrnies ale aj prekryte, ked ten patent prelozis (je to tak usite) a teda ja si napr. davam sit od Krido Sewing for Kids na FB