Ahojte kočky, nemáte niektorá skúsenost, aký je rozdiel v hrúbke medzi spacim vakom s togom 1 a 0,5? Ten 0,5 by mal byť na úplne teplý večer, ale je to aj skutočne tak? Tog 1 mame doma, ale sú v tomto spotené, lebo máme už teraz strašne teplo. tak či to má zmysel. dakujem
U nas ma zmysel mat aj 0,5. Je tensi od 1. Je to len jedna vrstva tenkej bavlnenej latky. Cez leto ho vyuzivame vela. Teraz v nom 3 rocny spava tak, ze nema pod nim ziadne tricko. V byte si v noci robime prievan a tak je vhodne mat cosi tenke na sebe. A ked prichadzaju prve tepla, tak 0,5 je pouzita cez den a 1 v noci.
@zuzanaete prosim vas a aku velkost kupujete trojrocnemu? Ja som uz z toho magor.
@maciatkolulu Mal nedavno tri. Pouziva este 98 z minuleho leta. Je mu to len tak tak. Snad mu este tie dva mesiace este vydrzi.
0.5tog je v jedna vrstva. Ja som ho vyuzila dost pri oboch detoch, na denne spanie aj nocne.
@zuzanaete tak nas bude mat styri, ale je drobec, chcela som este 98, ale asi sa uz neoplati, len pri tych vacsich velkostiach, uz nemaju taky vyber, nevadi
Nema to zmysel
Teraz body s kr.rukavom a hotovo
Teda ak mate taky hic v byte ako my
29 stupnou
A ak je dieta starsie ako 3 mesiace
Do troch mesiacov sa deti nevedia potit a ani zahriat tam to treba strazit