Ahojte baby prosim ako sa Vasim detom (cca 1,5r) spalo v spacich vakoch, ktore maju aj rukavy? Nasa mala mala vaky bez rukavov, len sa uz moc hybe v postielke v spanku, odkryje sa spod deky/paplona a ruky ma studene (ma dlhe pyzamko na sebe). Dakujem
Lindex má s rukávmi.🙂
Nasa spala vo vaku s rukavmi, ked bola bez, nemala ruky studene, ale ladove, plakala, proste chcela mat zakryte aj ruky. Teraz este nema rukavy, ale na zimu jej opat dam s rukavmi. Spalo sa jej dobre,ak sme mali v spalni chladno, takze tie rukavy trebalo,ak bolo nahodou o pol stupna viac, uz sa sudrila pol noci.
@domireb a kde ste prosim take kupovali? Ako pisala pani vyssie tiez viem len o lindexe, len neviem ci nie su moc tenke. Dakujem
@kati301 a nie su moc tenke? Skor by sme potrebovali taky hrubsi (nie zas brutalne) aby paplonik nebolo treba. Dakujem
To bohužiaľ neviem, nemáme ich, my mame bezrukavove, znacka sleepee a v zime pod ne dám pyzamko dlhe a staci to úplne 🙂 teraz má ešte stále len tenký muselinovy napríklad, ale už dlhe pyzamko.
Ani som nevedela že existuje spací vak s rukávmi 🙈 ale teda, ruky studené nevadia, sleduj zátylok, ak ten je teplý, zima dieťaťu nie je