Dobrý večer, vie mi prosím niekto poradiť, kde sa dajú objednať softshellové nohavice pre chlapca, veľkosť 122, 128, niečo overené? Syn mal softšelky z just cute a nenadchli nás 😃, boli užšie, ťažšie sa mu navliekali. Ďakujem za každý tip. 🙂 Pekný večer prajem.
@jajamavolaju Za mna najlepsie sme mali z Tchiba. Neviem ci teraz maju.
@jajamavolaju ja teda nemam velmi vyskusane ine, ale ako prve sme objendali z unuo a sme spokojni.
https://www.unuo.sk/unuo--detske-softshellove-n...
@jajamavolaju Synovi som objednala zo stránky modelko. Dobre sa obliekajú a hlavne sedia mu perfektne v páse, su na gumu plus šnúrka na stiahnutie.
My sme mali viackrát unuo, a teraz jozanek. Spokojna som s oboma, unuo su prepracovanejsie, ale aj jozanek plnia ucel na 100%, kamoska zas neda dopustit na nosimekiwi
Synovi som kúpila v Unuo. Som spokojná - sú krásne a plnia funkciu.
unuo som u susedy videla a vyzeraju super, mne sa nepacila cena, preto detom kupuje, v decathlone - stahuju sa v pase aj na clenkoch cize sa daju dobre prisposobit.
@jajamavolaju Taktiez Unuo.
Moji nosia tiez unuo, cena je sice vyssia, ale zas dieta ich tak rychlo neznici a daju sa predat za celkom fajn sumu
Ja mam rada sirsie, co navlecie na teplaky. Kupujem lindex alebo hm.
Nosime kiwi. Najlepsie softshellky pod slnkom. Slovenzke, a maju super cenu 😊😊
ja sijem softshellky, viem strih prisposobit postave 🙂 pozri moje inzeraty na Bazari alebo album 🙂
@jajamavolaju ja sijem softshellky, viem upravit podla mier, pozri moj bazarik alebo album 🙂
Kupujem u kamaratky, ktora sije.