Ahojte doma mame klasicky monitor dychu od nanny ale zvažujem kúpu tohto prenosného kvôli tomu že by som chcela aby bábo s nami spalo v posteli a zároveň aby bolo pod dohľadom monitoru. Ako ste s ním spokojne? Využijeme ho dlhšie? Mala ma už 10 týždňov
Veľa som o ňom čítala, ale nakoniec som sa rozhodla, že kúpim iba klasický Babysense pod matrac s väčšou a menšou podložkou. Presne to bolo v recenziách, že keď už je bábätko väčšie (cez pol roka), tak už ten účel proste neplní ako má. Závisí od toho, dokedy ho chceš používať. Mne to príde praktickejšie ako monitor dychu pod matrac, ale má to pre aj proti. Do kočíka nemá význam ho dávať kvôli otrasom ti nebude spoľahlivo fungovať. Na spanie medzi rodičmi a cestovanie je Snuza zase super voľba.
No do pol roka si hádam zvyknem že spí medzi nami, no zatiaľ nemám odvahu ho nechať spať bez dohľadu preto je stále v postieľke no prekonávame akurát laktačnú krízu a tak by nám to mohlo pomôcť spať vedľa seba 🤔
Ja som sa rozhodovala medzi snuza a owlet. Ale snuza mi prisla taka trochu divna co sa tyka toho ako sa upevnuje. Rozhodla som sa teda pre owlet, ano drahsia volba, ale za mna super. Supnes na nozicku a hotovo. Ja som velmi spokojna, mam verziu s tromi velkostami ponozky, takze ju mozem vyuzit do 5 rokov tusim.
My sme ho mali, ale ja som bola spokojnejsia s klasickym monitorom. Blbo sa to zapinalo a potom ked sa syn zacal uz viac hybat, tak spustal falosne poplachy, lebo ako sa krcil v spanku, tak monitor nepriliehal k brusku, tym padom nedetekoval dychanie a spustil poplach. A dieta bolo raz dva zobudene.