Snehule Demar Bear - skúsenosti

tralala23
7. feb 2021

Ahojte, nemáte náhodou niekto skúsenosť so snehulami Demar Bear? Syncek má dosť buclatu nohu, máme veľký problém zohnať mu topánky. Boli mi odporučené topánočky značky Demar, no keďže mu ich teraz nemám kde vyskúšať, chcem zistiť aspoň takto či niekomu sadli na buclatu nôžku.

damolly
7. feb 2021

Ahoj ja som presne tieto kúpila synovi 🙂 tiež nemá najchudšiu nohu + vyšší nart, ale vo vnútri je ovčia vlna mäkká a pohodlná ktorá sa nôžke prispôsobí, aspoň môj syn s nimi nemá problém 🙂. Nohy má vždy teple keď ho vyzúvam. Treba ale rátať s tým že na ľade sa trochu šmýkajú, no ale na ľade sa šmýka aj mne v traktorkach 🤷🏽‍♀️ 🙂 tiež som ich objednavala z netu lebo tiež bola obuv zatvorená vtedy takže som ich nemohla skúsiť na synovej nohe🙂 Najprv som bola kusok skeptická lebo majú dvojčíslie, no syn má nohu 24, smehule má 24-25 a sadli super 👍🏻.

sono2
7. feb 2021

Mám staršej dcére túto značku iný model vyberatelna vložka. Ale viac by som ich už nekúpila.
Píšu že do koľko mínus ale veľmi málo nosene a keď sa vytiahne tak je to ako gumačka trocha mriežky kvôli izolácii a potom papuča ktorá zospodu už je dosť riedka a dcéra má vždy vlhku nohu.
Prešla som na značku kamik pozri snowbug2
Obe dcéry majú veľké narty. Mladšia ich ma sú neskutočne a staršia už pripravené na budúci rok kúpené v akcii. Ale iný typ.
To vnútro je úplne o inom a sú teda drahšie...
Vybrala som ti túto farbu. Majú kadejaké videla som ich aj okolo 36 euro. To je fajn cena

sono2
7. feb 2021

Tieto sa otvárajú úplne až po šev
Guma je pevná vo vnútri je na bokoch taká čierna jemna kožušina a cítiť je majú vysokú stielku zospodu

tralala23
autor
7. feb 2021

@damolly
@sono2
Ďakujem vám veľmi pekne. Neviete náhodou akú širokú nôžku majú vaše detičky? Môj má 6,5cm šírku a naozaj mám veľký strach či mu tam vojde 😁

sono2
7. feb 2021

@tralala23 oni sú dosť veľké aspoň moja mala mojej vyzerajú nohy akoby ju do nartu dve včely pichli. Hrozne to je zlaté. Veď máš možnosť späť poslať. Ale myslím že sa nemusíš báť

dino15
Autor odpoveď zmazal
Zobraz