Chcem sa spýtať či niekto kupuje tesco zelené plienky, lebo ja som kupila teraz prvý krát 3 a strašne smrdia, akoby boli niečim napustené, či je to len náhoda alebo všetky tak smrdia.Ďakujem
@franzziska No ja som mala praveže doteraz pamper a tie my vonaju takže neviem či to neboli len nejaké vadné tie tesco či tak majú vonať. Ale dik 😉
Ja som kupila zelene tesco ale 2 ky, a nesmrdia. inak kupujem zlte tesco a su este aj fialove - tie su vyrobene v nemecku ako aj tie zlte, a tie su pre nas najlepsie.
My pouzivame len Tesco, od zaciatku, bez vynimky. mali sme aj rozne pampers, ale tak neskutocne nam smrdeli a vadili, ze uz nikdy 🙂
@adriana8279 fialove su tusim od 3ky ze? a ake su v porovnnai so zelenymi? este som ich nemala 🙂
presne tak pampers kupovane na SK su polskej vyroby a nam tiez vobec nesedia. tie sa predavaju v AT su vyrobene v rakusku a su uplne ine. ja som vyskusala uz aj dm aj lidl aj ine a zatial naj su tesco tie zlte 1,2. fialove este nemam odskusane.
@franzziska este ani ja som ich nemala, lebo sme zatial pri 2 kach ale su takysto vyrobene v nemecku ako aj tie zlte, tak ja dufam ze budu take iste ako 1,2 ky. ano su od 3 do 5 cislovane. a tie zelene su vyrobene v CR tak preto su ine.
Ja na zelene tesco plienky nedam dopustit. Najprv sme mali biele pampers, potom rakuske zelene pampers (menej smrdeli=menej chemie), ale odkedy som vyskusala tesco, tak jedine tesco. Minule manzel omylom kupil zelene pampers a smrad neskutocny.
U nas pampers zelene top. Z lidla sme kupili na skusku ale oproti pampers vobec nesaju. Ale maly sa nevyhadzal zatial zo ziadnych
ja pouzivam tesco plienky velkost. 4, ziadny zapach som nezaznamenala :D
ja som doteraz pouzivala babylove z DM-ky ale posledne 2 tyzdne mi pocikane vyslovene smrdia...uz som kupila na skusku toujours z lidla tak uvidim
@misel0806 presne ja som malej od narodenia kupovala pampers premium care a pre nas sú to plienky č.1.maximalna spokojnosť.Lidlacke sme dostali boli hrozné.potom som sa dala nahovoriť na Tesco biele vraj sú super-no pre nas jedna veľká katastrofa,malá mala vždy vlhku riťku a šušu a samozrejme hneď červenú,to nehovorim o tych lepiacich pásikoch,veľmi nemotorné,zle sa odliepali a ked sa dostal malej na kožu,tak jej urobil az podliatinu ako som ho odlepovala. sme sa k premiovkam.Potom som sa dala nahovoriť na zelené sovičkovske Tesco,absorbovali fajn,len sa malej rolovali na páse a vždy mala potom pod bruškom dotlacený pás,ale začala sa mi po nich vyhadzovať a pocikaná plienka mi hrozne smrdela akoby stuchnutý močom,co teda pri pamperskach som nikdy nemala.tak som sa nato vykaslala a už neexperimentujem.my používané veľkosť 4
Ahoj, aj nám zelené tescové smrdeli, boli vyrobené v ČR. Teraz nedávno sme dostali fialové, vyrobené v Nemecku a tie boli super. Inak bežne používame Baby-Baby (Kaufland, Billa, 101 drogerie).
Mne najkrajsie vonaju oranzove pampersky
Ahoj, my pouzivame tesco zelene 4-ky a som nadmieru spokojna. Tesco a Lidl pouzivam na den a na noc Pampers a uplne nam to vyhovuje. Ziadny smrad som nikdy nezaznamenala
@julca66 ahoj, my sme skúsili rôzne plienky a podľa mňa páchnu všetky...hocikedy keď som vyvetrala a stále som niečo cítili, hľadala som zdroj a vždy to boli plienky. Aj pampersky...
My sice tieto Tesco nepouzivame, ale mne strasne smrdia zelene Pampers, ked su pocikane - to je neskutocny smrad....inak by mi asi vyhovovali najviac, ale ten smrad asi nepredycham...
no napriklad 1tky a 2tky nesmrdeli vobec...to co citis v 3ke je este nic oproti tomu jak smrdia napr pampers...takze tesco sa este da 😀 😀