Ahojte dievcata, poradite mi prosim detske oblecenie vyrobene na Slovensku alebo v Cechach, s ktorym ste spokojne? Moj maly ma 16 mesiacov a je dost chudy a aj dost aktivny (co asi nie je nic nezvycajne v jeho veku, len mne nesedi logika nespat, nejst a prebehat 11 hodin z dna...) no a problem je, ze nam vela oblecka nesedi napr. Mayoral je velmi siroky a kratky... Na Slovensku sa mi osvedcil Haky-Baky aj kvalitou aj dizajnom, viete o niecom podobnom? A oblecko na von? My mame overal z Lindexu a fesi bundu z Nextu, ale chcela by som nieco pohodlnejsie, kedze ide jar a uz bude behat na odrazatku a v parku sa jasit... Dakujem mockrat a pekny den Vam zelam
Rebel kids
Slovenská značka, slovenské dizajnérky, šité na Slovensku.
Moi noi je u nás top 😉 a ešte Mj fashion, Why, little People 👌
Za mna little angel, ceska znacka.
Japitex
Unuo, Nosimekiwi alebo na FB colour boom, vsetko skor śortove outdoor vecicky. A take stylovejsie je naor Funny Bunny
@pato88 slovenské? Ak teda chceš podporiť slovenskú tvorbu tak by som hľadala nejakú mamičku v okolí čo ti ušije na mieru. Kvalitu budeš mať istú a vieš koho podporuješ 😊. Určite v každom meste/ väčšej dedine je mamička ktorá sa venuje šitiu na mieru. Ver mi budeš spokojná s kvalitou a ešte jej pomôžeš trošku privyrobiť budete spokojné obidve 😊
No tak slovenske nie je, ale mne na spagetku sedi Lindex. Ja som odtial kupovala najma leginky a teplaciky. A daju sa stiahnut v pase, aspon vacsina modelov.