Slovenské oblečenie pre drobcov

pato88
15. feb 2021

Ahojte dievcata, poradite mi prosim detske oblecenie vyrobene na Slovensku alebo v Cechach, s ktorym ste spokojne? Moj maly ma 16 mesiacov a je dost chudy a aj dost aktivny (co asi nie je nic nezvycajne v jeho veku, len mne nesedi logika nespat, nejst a prebehat 11 hodin z dna...) no a problem je, ze nam vela oblecka nesedi napr. Mayoral je velmi siroky a kratky... Na Slovensku sa mi osvedcil Haky-Baky aj kvalitou aj dizajnom, viete o niecom podobnom? A oblecko na von? My mame overal z Lindexu a fesi bundu z Nextu, ale chcela by som nieco pohodlnejsie, kedze ide jar a uz bude behat na odrazatku a v parku sa jasit... Dakujem mockrat a pekny den Vam zelam

cookie29
15. feb 2021

No tak slovenske nie je, ale mne na spagetku sedi Lindex. Ja som odtial kupovala najma leginky a teplaciky. A daju sa stiahnut v pase, aspon vacsina modelov.

volterra
15. feb 2021

Rebel kids
Slovenská značka, slovenské dizajnérky, šité na Slovensku.

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
24barbara24
15. feb 2021

Moi noi je u nás top 😉 a ešte Mj fashion, Why, little People 👌

lyci
15. feb 2021

@pato88 ved na Sashe je toho neurekom. Caldero, Jeja, Kulisarny, Huncut, Jeej, Hey little owl...

amarilka26
15. feb 2021

Za mna little angel, ceska znacka.

katy2015
15. feb 2021

Japitex

evabb35
17. feb 2021

@pato88 Japitex

engynka
17. feb 2021

Unuo, Nosimekiwi alebo na FB colour boom, vsetko skor śortove outdoor vecicky. A take stylovejsie je naor Funny Bunny

veve2233
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mirkaz156
25. júl 2023

@pato88 slovenské? Ak teda chceš podporiť slovenskú tvorbu tak by som hľadala nejakú mamičku v okolí čo ti ušije na mieru. Kvalitu budeš mať istú a vieš koho podporuješ 😊. Určite v každom meste/ väčšej dedine je mamička ktorá sa venuje šitiu na mieru. Ver mi budeš spokojná s kvalitou a ešte jej pomôžeš trošku privyrobiť budete spokojné obidve 😊

veve2233
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
veve2233
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
veve2233
Odpoveď bola odstránená
Zobraz