Slovenské jednorázovky - Babybaby Soft Premium

trubajerichova
20. feb 2017

Ahojte maminy,prípadne ockovia...
Verili by ste ,že vyvážame do Ruska na slovensku vyrobené jednorázové plienky, ktoré tam hodnotia ženy ako najlepšie plienky čo sa týka pomeru ceny a kvality, nepriepustnosti a nezávadnosti, ...atd. (pri výrobe sa nepoužíva chlór ,latex ani parfum).
U nás sa tieto plienky pokiaľ viem predávajú asi iba v Bille, nikde inde som ich nevidela. Tesco je preplnené pamperskami ale náš výrobok samozrejme musíme hľadať po všetkých možných tmavých kútoch a predajniach...ale tak to už bohužial je s väčšinou slovenských výrobkov.

http://celltex.sk/sk/produkty/starostlivost-o-d...

kajulna
20. feb 2017

@trubajerichova ahoj my sme ich používali normálne ich predávajú u nás v drogérii:D

zooeynka
20. feb 2017

A priblizna cena? Nemate prehlad?

kajulna
20. feb 2017

8 eur to bolo minulý rok malý už plienky nepostrebuje

kajulna
20. feb 2017

a dobré boli aj BabyBaby Soft standard

moni244
20. feb 2017

A my mame urobit co? Nabehnut do vyrobne a zakaz im vyvazat?

kajulna
20. feb 2017

no objednať z internetu ak sa inak nedá ale tak u nás ich majú stále všetky drogerie nedorost ich majú.

kajulna
20. feb 2017

@moni244 ono to je katastrofa tu u nás všetko čo je dobré sa výváža keď bol malý chorí bolelo ho bruško pol roka neboli dostupné algifen kvapky čo je fakt najlepšie čo môže byť a to je takto asi so všetkým:C

moni244
20. feb 2017

@kajulna a nemaju ich nahodou v kauflande tie plienky? Lebo ja som ich uz videla v roznych obchodoch a drogeriach

kajulna
20. feb 2017

to ti neviem povedať keďže mi sme ich mali hneť pod nosom inde sme nechodili