Prosím vás, vie mi niektorá poradiť čím mi vyjde z detských rifli škvrna od trávy?
Ja nalejem na flak od travy ariel odstraňovač škvrn a vyperiem na 40 a flak tam potom nemam
V DMku dostat kupit zlcove mydlo - maju gel aj klasicke mydlo ( ja mam to klasicke). S tym mi zide dole takmer vsetko, ale preperiem to co najskor, nenechavam to az na cas pred pranim. Je fakt dobre, skus, stoji par eciek. 😉
mne pomohol na travu ten oranzovy odstranovac skvrn z Lidla. s arielom som ja osobne velmi nespokojna a viac ho uz nekupim. nic s nim nezliezlo.
@julisalove aj ja ti odporučam žlčove mydlo DM,kupujem ho odvtedy ako malá mal prvy krat škrvnu od travy, do vtedy som použivala vanish a od vtedy ho nekupujem lebo nad toto mydlo nie je, niektore škvrny možno nevidu na prvy šup ale na druhy alebo treti určite hej.
ja tiež na všetky škvrny používam žlčové mydlo, síce nie z DM, ale z obyčajnej drogérie. Až na zriedkavé výnimky sa vyperú všetky škvrny, je perfektné
Aj lanza mydlo je super
Ja neviem, par krat som zlcove mydlo pouzila, ale priserne smrdi po nom to oblecenie, podla mna a treba to este aspon raz preprat, aby to bolo v pohode - vam sa to nedeje?
@julisalove akurát včera som prala dvoje rifle ... zadok a kolená od trávy ... nemali sme citróny, tak som tam dala ocot, chvíľu som to nechala "pôsobiť" (teda fakt len chvíľu, lebo som sa ponáhľala..cca 5 min) a šupla som to do práčky ...a zišlo mi to ...
PS: inak používam na všetko žlčové mydlo alebo lanza mydlo (to tak nesmrdí), len teraz tie kolená boli brutal a ešte tam má aj také maličké dieročky ...tak vôbec netuším, čo robil ... obe deti sú doma - majú už prázdniny a varuje ich ocino...
@julisalove ahoj, ja pouzivam persil megapearls a na 40 sa mi trava vzdy vyprala.