Ahojte maminky, aké máte skúsenosti s vedierkom na kúpanie? Máme baby cocoon, malá má 9 týzdnov a zda sa mi v tom dost natlacena. Pritom vedierko je do 2 rokov.. Páči sa jej v ňom, ale zda sa mi ze ten špunt ju tlačí na riťke a sedí v tom, nie je to pre ňu zlé? Vanička jej nevadí, ale viedieť, že sa v nej necíti pohodlne.
Ďakujem za odpovede
Podla mna hovadina, kazdu chvilu je nejaka blbost v mode.
My sme to pouzili raz, tiez sme nevedeli malu nejak dobre podrzat vo vedierku.
@danielik2303 ja som vedierko použila dva krát ale malá sa v tom tiež necítila pohodlne, pre nedostatok miesta v kúpelni používame nafukovaciu vaničku, je super mäkkučká a je vidieť že malá je v pohode, http://www.kociky.sk/kupanie/kupanie/vane/nafuk...
Uz som vanicku prestahovala k babke 🙂)) no veru ju zas dovleciem naspat 🙂)
My sme mali vedierko, decka mam velke, pri narodeni cez 4kg a vedierko sme vyuzivali cca 4 mesiace, super pomocnik, bola som nad mieru spokojna. Deti usmiate, menej vody minutej a moj chrbat bez bolesti, lebo som sa nemusela prehybat do vane.
Ahoj, my sme mali Tummy Tub. Pouzili sme ho cca 3x na kupanie, akosi sme si nevedeli najst sposob, ako maleho chytit a okupat 🙂 takze sme hned presli na kupanie vo vani a bolo. vedierko teraz pouzivame na mokru bielizen, ked ju treba vyvesit na susiak. 🙂